Nie jesteś zalogowany.
Jakie drugie koło po ninebot one s2
mam blisko do terenów leśnych i górzystych i to mnie kręci najbardziej .Często wieczorami latam po chodnikach w moim miasteczku ale teren to jest to. Wiem ze mój ninebot to pojazd miejski ale moj to kozak , jest zwinny,skrętny, ale brak mu zasięgu co mnie najbradziej wykańcza musze dokładnie planować wypady i w terenie górzystym to max 18km i po bateriach.
Prosze podpowiedzcie co wybrać ...... na poczatku myślałem ze bedzie to imotion v10 f ale słyszałem ze w terenie sobie nie radzą ,że się przegrzewają czy to prawda? nie wiem , na koło wezmę kredyt więc mogę trochę poszaleć tak do 6-7 tysięcy ale chętnie pójde w koło używane pewne sprawdzone......
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/

MONSTER, he he he

I pamiętaj o tym, o czym ja często zapominam: że one wszystkie piszczą, znaczy się monocykle KS i GW

Chyba, że nie przeszkadza Ci to aż tak mocno.
Jeśli jeździsz w terenie górzystym to wystarczy spojrzeć na to czym jeździ Marty Backe ponieważ najczęściej używa właśnie GW MSX i Monster. Często też Ninebot'a Z10 żeby być sprawiedliwym.
Co do używanych to sprzedaje się koła już niepotrzebne i teraz pytanie dlaczego? Czy mam za dużo i niepotrzebne sprzedaję czy też już są pierwsze niepokojące objawy zużycia, których kupujący może nie zauważyć więc lepiej sprzedać zanim będzie za późno.
Na tym poziomie jazdy używane koło kupiłbym tylko od tego kogo znam osobiście, po wcześniejszym teście. Chyba, że jest gwarancja i dowód zakupu ale to też wbrew nazwie, nie gwarantuje bezproblemowej naprawy czy wymiany, więc test jest wskazany. Dlatego warto jeździć na spotkania i pooglądać kto na czym jeździ, jak jeździ, jak i czy dba i potem jak będzie sprzedawał to wiemy już dużo więcej

w sumie opieram moje zdanie na zdjeciach i filmikach , gdyz w mojej okolicy na kole śmigam ja i dwie osoby które zaraziłem( jedna ma V5, druga KS16 chyba?)wiec na żywo nie widziałem dużej ilości kółek...
Taki kultowy to tak jak widzę to ten MSX .....hmmmm?
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
V10F - to obecnie średnia półka w kółkach - w porównaniu KS-18XL, Nikoli, MSX, czy KS-16X wolniejszy i z trochę mniejszą mocą (3kW w piku, a wymienione modele mają po 4kW), za to jest też tańszy. W ekstremalnych górach będzie sobie gorzej radzić niż konkurencja, ale to też nie jest tak, że od byle podjazd go pokona np. tutaj masz filmik z wjazdy na sporą górę na tym kole youtube.com/watch?v=bMPrr0aRfEg
Jeżeli masz kasę to patrz KS-18XL, Nikolę, KS-16X lub ewentualnie wspomnianego MSX. Każde z tych kółek ma swoje plusy i minusy, części z nich nie widać w tabelkach (rzeczy takie jak komfort stania na kole, mechanizm podnoszenia koło itp), ale sporo było już pisane w tym wątku forum.ecojazda.pl/index.php/start/pierws...-polecacie?start=120
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.
Ta Nikola chodzi mi po głowie.....
PYTANKO na tym filmie padły dwa koła ni diabeł niedopatrzyłem się jakie? , Nikola i Msx wjechały ....?
A ktoś na forum ma Nikole lub ją jeździł jakieś wrażenia, lub pytanie Nikola, msx czy z10, kurcze po chodniku tez musi być poręczne bo się trochę jeździ jednak....
Dzięki bardzo za wszystkie dotychczasowe wypowiedzi i proszę o jeszcze
Tutaj jego recenzja po 3k km
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
Wiesz jak to jest - każda sroczka swój ogonek chwaliGreg napisał: A ktoś na forum ma Nikole lub ją jeździł jakieś wrażenia, lub pytanie Nikola, msx czy z10

Sam jestem w trakcie oczekiwania na swoje nowe koło - MSX (teraz jeżdżę na Inmotion V8).. Dlaczego akurat MSX? Bo jest dobrym, a jednocześnie bardzo uniwersalnym kołem. No i była mega promocja (która trwa jeszcze kilka dni;)