Nie jesteś zalogowany.
Alternatywne środki komunikacji użytkowników, inne niż forum.
Lokomisiek napisał: Dzięki za film porównawczy, w sumie wiem jak to wygląda miedzy różnymi kółkami różnice itd, po prostu z takim sprzętem nie mam doświadczenia. Ale sam z siebie mam skłonności do jazdy bardziej ekstremalnej, Enduro, deska, wszędzie gdzie się da chciałbym przycisnąć mocnej jeśli o prędkość chodzi. Chyba na ten moment Gotway nikola jednak jest faworytem, zwłaszcza że podobno można w prosty dość sposób rozbudować pakiet w nich (?). Opcja 18" kusi ale jednak gorzej w mieście, MSX fajny, ale jednak kiepska dość rączka, i brak głośników może w mieście nieco komfort użytkowania obniżyć.
A jak to jest z awaryjnością tych kółek? Słyszałem że KS 16x lubi odpuścić przy dużych stałych prędkościach.
Koło bierze się na wyrost. Bo za pol roku sprzedasz 16 i kupisz 18, 19.
Tu się dowiesz co brać:
Odwiedzaj grupy na FB.
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
www.facebook.com/groups/263702107808724/
m.facebook.com/groups/1098582130337563?v...80839201024&sfnsn=mo
MSX jest za 5k teraz do końca grudnia. Nawet jak jest brzydki, jest to najbardziej niezawodny sprawdzony sprzęt na rynku. Nie ma żadnych wad technicznych. Im więcej czytacie tym gorzej podjąć decyzję. To jest forum walki KS vs reszta, dla tego najlepiej być na FB, tam nie ma propagandy. Ludzie piszą prawdę.
Możesz zamówić lub serwisować sprzęt na naszej stronie www.eucservice.com
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

A osoby zbanowane z FB (np. ja) nie mają legalnej możliwści uwolnić się z propagandy, nawet gdyby chciały.

Dodatkowo, Google nie indeksuje co tam piszecie. Dlatego ludzie przychodzą tu.
atdlzpae napisał: Obydwie (dwa pierwsze linki) grupy są prywatne. Jakakolwiek prawda jest tam poruszana nigdy nie wydosta się na zewnętrzny świat.
A osoby zbanowane z FB (np. ja) nie mają legalnej możliwści uwolnić się z propagandy, nawet gdyby chciały.
Dodatkowo, Google nie indeksuje co tam piszecie. Dlatego ludzie przychodzą tu.
Na ten moment jest juz chyba każda forma komunikacji do której każdy jak komu pasuje będzie mógł sie dostosować zgodnie z jego oczekiwaniami, jest to forum, dodatkowo zalożylem grupę na Fb, czat na Fb, czat na telegramie, nie wiem co jeszcze utworzyć ?
Co do formy "otwartości" grup na Fb, w większości przypadków grupy typowo tematyczne są właśnie grupami zamkniętymi, ale jeżeli będą się pojawiać głosy aby grupę upublicznić (np po uprzednio wcześniej zrobionej ankiecie) tak się stanie.
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
Nic nie tworzyć, i tak za dużo tego jest.Na ten moment jest juz chyba każda forma komunikacji do której każdy jak komu pasuje będzie mógł sie dostosować zgodnie z jego oczekiwaniami, jest to forum, dodatkowo zalożylem grupę na Fb, czat na Fb, czat na telegramie, nie wiem co jeszcze utworzyć ?

Telegram/discord to jest jeden wielki śmietnik i wyszukanie jakiejkolwiek informacji graniczy z cudem. Facebook jest zamkniętą platformą.
Pozostają tylko fora - forum.ecojazda.pl i forum.electricunicycle.org. Jedyna forma indeksowana przez google'a i praktycznie jedyna w której można znaleźć jakieś informacje.
Na szczęście forum.electricunicycle.org jest wystarczająco duże, więc nie narzekam.
Swoją drogą ciekawe jest to, że od czasów Usenetu tak naprawdę nic lepszego nie wymyślono.

Nie pojawią się. Dlaczego? Bo jedyne osoby którym zależy nie mają FB. Tak więc 100% osób którym zależy na upublicznieniu grupy znajduje się poza grupą.Co do formy "otwartości" grup na Fb, w większości przypadków grupy typowo tematyczne są właśnie grupami zamkniętymi, ale jeżeli będą się pojawiać głosy aby grupę upublicznić (np po uprzednio wcześniej zrobionej ankiecie) tak się stanie.

Akurat na grupie "Monocykle Elektryczne" mi nie zależy - kilka miesięcy temu byłem jej członkiem i nie widziałem tam nic wartościowego. Może powodem jest brak hierarchicznej struktury tematów na FB? Nie wiem.
Forum jest o wiele praktyczniejsze od Facebooka.
Ale za każdym razem kiedy ktoś mówi "Tutaj jest źle, wejdź na zamkniętą grupę na FB aby dowiedzieć się prawdy" czuję się zobligowany skontrować.

atdlzpae napisał:
Nie pojawią się. Dlaczego? Bo jedyne osoby którym zależy nie mają FB. Tak więc 100% osób którym zależy na upublicznieniu grupy znajduje się poza grupą.Co do formy "otwartości" grup na Fb, w większości przypadków grupy typowo tematyczne są właśnie grupami zamkniętymi, ale jeżeli będą się pojawiać głosy aby grupę upublicznić (np po uprzednio wcześniej zrobionej ankiecie) tak się stanie.
Akurat na grupie "Monocykle Elektryczne" mi nie zależy - kilka miesięcy temu byłem jej członkiem i nie widziałem tam nic wartościowego. Może powodem jest brak hierarchicznej struktury tematów na FB? Nie wiem.
Forum jest o wiele praktyczniejsze od Facebooka.
Ale za każdym razem kiedy ktoś mówi "Tutaj jest źle, wejdź na zamkniętą grupę na FB aby dowiedzieć się prawdy" czuję się zobligowany skontrować.
... troche piszemy nie w tym wątku i nie na temat ale wlasnie zrobilem ankietę, i ludzie zdecydują
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
This message has attachments images.
Please log in or register to see it.

Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :

Co ciekawe, www.facebook.com/groups/263702107808724/ i www.facebook.com/groups/elec3city/ nie wymagają logowania.
Niestety, mimo najszczerszych chęci ciągle nie mam możliwości uwolnić się od propagandy KS.

Ta pierwsza
jest otwarta i każdy może mieć do niej dostęp a nie tylko dla tych których zaakceptuje jej administrator.
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :