Nie jesteś zalogowany.
Pojazd elektryczny do filmowania
Demon123 napisał: Z tego co opisał Seba ja zrozumiałem ze on jechał na kole a kamerzsta na ninebocie mini.
Tak, zdążyłem się już poprawić, edytowałem komentarz zamiast go usuwać, dlatego nie zauważyłeś wcześniej

Marcin
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ma zewnętrznego pilota ktory umozliwi ci zdalnie nim sterować a ponadto finkcje sledzenia co na pewno ulatwi nagrywanie
i ogolnie to bardzo udany model
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
Potwierdzam, że sprzęt jest super stabilny i jazda nim praktycznie w ogóle nie wymaga nauki - stajesz i jedziesz. Dzięki "kierownicy " sterowanej kolanami czy łydkami - w zasadzie nie ma potrzeby balansowania ciałem (poza jazdą po łuku przy wyższych prędkościach).
Zatrzymywanie się w miejscu, hamowanie i start - bezproblemowe. Do tego jest możliwość "zdalnego sterowania" ruchem pojazdu z telefonu (z ograniczeniami). Zasięg ok. 30 km.
Dla mnie dyskwalifikująca była zbyt niska Vmax (18km/h) i dlatego pojazd bardziej nadaje się do zabawy niż do skutecznego przemieszczania się na większe odległości. Natomiast do filmowania może się sprawdzić znakomicie - warto chyba zrobić test.
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :

Napisz z jakiego jesteś miasta, może jest ktoś w okolicy kto mógłby pokazać Ci możliwości kółka, co do Ninebota mini będzie dużo ciężej ale zawsze będziesz miał jakiś bardziej realny punkt odniesienia niż na filmie.sfaramis napisał: Wybór jest trudny bo Ninebot wygląda bardzo interesująco, z drugiej strony te ujęcia z kółka zrobiły na mnie jak na razie największe wrażenie
Marcin
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
piomay napisał: Sorki, ale ja nie wyobrażam sobie filmowania z kółka. Jadąc kółeczkiem MUSISZ widzieć otoczenie. W przypadku filmowania - patrzysz się w ekran, nie na drogę. Pierwsza lepsza przeszkoda czy nierówność i leżysz. Mi zdarzało się robić fotki jadąc kółeczkiem i mimo że mi się udało,uważałem że to kuszenie losu (a przecież fotka, to tylko przyłożenie aparatu na chwilę do oka)
Ninebot Plus jest właśnie do kręcenia filmów stworzony, ma kamerę z gimbalem na górze
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :