Nie jesteś zalogowany.
Jaki pierwszy monocykl elektryczny polecacie?
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Jaki pierwszy monocykl elektryczny polecacie?
wolny

Może to jest dobra odpowiedź ?

...albo taki, który nam się podoba. Dobrze jeździ i tak dalej. Dlatego nie warto się spieszyć a warto się umówić z dystrybutorem. Będzie okazja się przejechać do człowieka, pogadać, zobaczyć to i owo i na spokojnie ocenić jakie koło nam pasuje i potem dopiero kupić to pierwsze. Dużo już napisaliśmy na ten temat i tak szczerze to nie chce mi się już milionowy raz wspominać o tym, że jak wycieczki to większy akumulator, stabilna konstrukcja a jak do miasta to poręczny, lekki i zwrotny. Pomiędzy też coś jest ale trzeba umieć znaleźć kompromis między masą, zasięgiem i zwrotnością.
Więc na etapie wyboru pierwszego sprzętu wydaje mi się żeby kierować się czymś jak najbardziej uniwersalnym, co da pogląd, pozwoli wejść do świata, nauczyć się, złapać bakcyla. Ja wiem że lubię dość ekstremalnie katować sprzęt, że najważniejszy jest performance, ale to też przez spora ilość innych sportów- wyszedłem z założenia że nie stałem się w ciągu roku dziadkiem który nagle najbardziej będzie cenił sobie wygodę i ergonomię. Jak kilka osób dowiedziało się że kupiłem nikolę, to spytali dlaczego nie MSX- odpowiedź jedyna słuszna to taka że kupiłem nikole bo była okazja i to tyle.
Nie ma co patrzyć na zakup pod kątem nauki jazdy, bierzcie to na czym docelowo chcielibyście jeździć. A znając życie to jak się wkręcicie to i tak za rok-dwa-trzy wymienicie sobie na jakiś następny model.
eXar1138 napisał: Czy MSP nadaje się na pierwsze kółko? Nie będzie za mocne do nauki? Chce kupić raz a konkretnie.
Kup raz a dobrze, wybierz MSP, na ten moment to jedno z najlepszych kół (tych szybkich).
Na okres nauki możesz okleić piankami itd.
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :

+ dobry kaskeXar1138 napisał: Tez tak myślę, ale przed zakupem chce przejść małe szkolenie pod okiem Lucasa. Jak mi się spodoba to kupuję MSP 100V i dobre ochraniacze
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
Bardzo dobry wybóreXar1138 napisał: Czy MSP nadaje się na pierwsze kółko? Nie będzie za mocne do nauki? Chce kupić raz a konkretnie.