Nie jesteś zalogowany.
Ninebot ES2 awaria oświetlenia
2022/08/27 00:49
Autor
Ninebot ES2 awaria oświetlenia #12265
Witam wszystkich. Jestem tu nowy potrzebuję porady. Posiadam ES2 od kilku miesięcy. Na początku wszystko ok dodam ze kupilem uzywana. Nagle padlo podswietlenie podestu i tempomat dzis stop i pozycja tylna gdzie szukac usterki ?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2022/08/30 08:57
2022/08/30 09:20 przez Kalmar.
Ninebot ES2 awaria oświetlenia #12266
Jeszcze nie "siedzę" za mocno w hulajnogach co kiedyś może się zmienić ale może na początek taki temat o kontrolerze:
www.elektroda.pl/rtvforum/topic3717839.html
Nie wiem czy ten temat to Twój ale też podobny problem:
www.elektroda.pl/rtvforum/topic3914160.html
Tutaj film z rozwiązaniem problemu stopu i podświetlenia led, mechanizm składania po prostu przeciął przewód:
Jak zwykle w miejscu zginania praktycznie zawsze jest jakiś problem, ile to już przerobiłem takich przypadków to ciężko zliczyć.
Strona z informacjami jak zresetować hulajnogę, kodami błędów wraz z sugestiami rozwiązania problemu:
www.hardreset.info/devices/segway-ninebo...ckscooter-es2/codes/
www.elektroda.pl/rtvforum/topic3717839.html
Nie wiem czy ten temat to Twój ale też podobny problem:
www.elektroda.pl/rtvforum/topic3914160.html
Tutaj film z rozwiązaniem problemu stopu i podświetlenia led, mechanizm składania po prostu przeciął przewód:
Jak zwykle w miejscu zginania praktycznie zawsze jest jakiś problem, ile to już przerobiłem takich przypadków to ciężko zliczyć.
Strona z informacjami jak zresetować hulajnogę, kodami błędów wraz z sugestiami rozwiązania problemu:
www.hardreset.info/devices/segway-ninebo...ckscooter-es2/codes/
Pozdrawiam. Tomek
2022/08/30 10:03
Autor
Ninebot ES2 awaria oświetlenia #12267
Dzieki za podpowiedzi. Sprawdzilem polaczenie przy skladaniu i wszystko jest ok. Mysle ze problem tkwi w kierownicy tak jak na filmie tym pierwszym widac ze kierownica w srodku ma ostre krawedzie wiec zamowilem nowe sruby kierownicy na wszelki wypadek i jak tylko dojda rozbieram kierownice aby sprawdzic wiazki. Dam znac po rozebraniu.
Czas generowania strony: 0.164 s.