Nie jesteś zalogowany.
Ninebot one S2
2022/03/02 02:00
Ninebot one S2 #12015
Tak z ciekawości zabrałem dziś mego S2 do szatni w ośrodku gdzie bywam i... Wszedł do szafki bez problemu! Kurcze, jestem coraz bardziej zadowolony z tego maleństwa. Jeszcze wyjdzie że z 4 kół które posiadam najczęściej zabierane będzie właśnie S2. V10 oraz V12 to przy nim olbrzymy, a na pokręcenie się po okolicy do 26km/h (tyle mi dziś poszedł) jest zadziwiająco sprawny i zwrotny. Brakuje mi rączki, jak się uspokoi w Ukrainie to zamówię na Ali. Rączka też przydała by się do mego drugiego małego koła Airwheel X3 - córka się strasznie męczy gdy trzeba poprowadzić.rumpel napisał: Wiem, widziałem a z szafką żartowałem szafka ma 50 na 40 a 14 ście cali KingSong to 66 cm
. Ten 18L już kupiony, zresztą ktoś wcześniej niż ja dzwonił do sprzedającego. Gotway'a nie biorę pod uwagę że względu na przypadki zapalenia się... Sądzicie, że nowe serię mają poprawioną elektronikę ?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2022/03/04 01:55
2022/03/04 02:21 przez cooler.
Ninebot one S2 #12017
Niepodważalną zaletą małych kół jest możliwość ich zabrania w podróż i możliwość cieszenia się jazdą również na wakacjach. Można też ich zabrać więcej niż jedno. Np 4. Na zdjęciu 2 koła 14" w przednim bagażniku, weszło jeszcze trochę rzeczy jak ładowaki, pompka buty itp. Dwa koła 16 spokojnie się mieszczą do tylnego, jest jeszcze sporo miejsca na bagaże.
Jazda z rodzinka w ładna pogodę po plaży lub po promenadach. Szach - mat fani wielkokolowców. Wiem, wiem, Wy dojedziecie z Wawy nad morze na EUC
Jazda z rodzinka w ładna pogodę po plaży lub po promenadach. Szach - mat fani wielkokolowców. Wiem, wiem, Wy dojedziecie z Wawy nad morze na EUC

This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.
PODZIĘKOWANIE rumpel
2022/03/04 10:03
2022/03/04 11:17 przez tdm.
Ninebot one S2 #12018
tzw. "dużych" też, monocykle ogólnie sa bardzo kompaktowe 
Ten obrazek jest ukryty dla gości.

Ten obrazek jest ukryty dla gości.
Proszę zalogować się lub zarejestrować, aby go zobaczyć.
PODZIĘKOWANIE rumpel
2022/03/06 02:35
Ninebot one S2 #12019
Heh, aleś dał przyklad z tym zdjęciem. Sam mam też Toyotę Siennę (na zdjęciu jest Sienna lub podobna z dużych Toyot amerykańskich) gdzie nawet z 3-ema rzędami siedzeń zajętymi przez 8 osób jest prawie 1200l bagażnika. A tu widze złożony 3-ci rząd siedzeń więc jakieś 1500l lub więcej przestrzeni bagażowej. W Europie oprócz busów nie jeżdżą takie samochody. Mało tego, jak zamiast całą 6 osobowa rodzina mam skoczyć nad morze w 4, to nawet dla mnie to overkill i biorę sedana, hatchbacka itp, bo szybszy, bo fajniejszy i duużo mniej kosztuje jazda, plus nie wystaje na każdym parkingu na droge. Więc da się wielkie koła wozić, ale bądźmy realistami, w takiej Łebie brak jest tras na koło o 120km zasięgu, a nieporęczność załadunku, waga oraz potrzeba targania wielkiego wozu aby je przewieźć nie rekompensuje zalet dużych na miejscu.
Czas generowania strony: 0.214 s.