Nie jesteś zalogowany.
filmy monocyklowe - wątek wideo
2021/09/08 22:03
2021/09/08 22:05 przez Szaman.
filmy monocyklowe - wątek wideo #11574
Drugi Zlot Małych Pojazdów Elektrycznych we Wrocławiu.
Zapis całej trasy na długie zimowe wieczory.
Zlotów związanych z pojazdami elektrycznymi to tam było różnych znacznie więcej. Ten był pierwszy, na którym byłem i zarejestrowałem.
Zapis całej trasy na długie zimowe wieczory.

Zlotów związanych z pojazdami elektrycznymi to tam było różnych znacznie więcej. Ten był pierwszy, na którym byłem i zarejestrowałem.
EUC: KS-18XL
YT: youtube.com/channel/UCYrxw_C63QOzsavxlf-lsgA
YT: youtube.com/channel/UCYrxw_C63QOzsavxlf-lsgA
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2022/12/30 21:13
filmy monocyklowe - wątek wideo #12452
Z tego miejsca chciałem pozdrowić trójkę zapaleńców jednokółkowych, których mijałem w czwartek 29.12.2022 ok. godziny 16:30 niedaleko stacji metra Marymont w Warszawie. Niestety tego dnia bardzo się do domu spieszyłem, a me V10f znów dało mi niedyskretnie swym pipczeniem znać, iż powinienem sprawić sobie coś szybszego i jakoś tak, trochę zdołowany patrząc na wasze większe kółka, zdołałem tylko odprawić was wzrokiem...
Maciek, początkujący jednokółkowiec - Ninebot One S2 >1500 km; Inmotion V10f >300 km; KingSong 16S >200 km i rośnie...
2023/01/28 18:24
filmy monocyklowe - wątek wideo #12469
Hehe, nawet domyslam sie kto prowadził ten peleton

Ten obrazek jest ukryty dla gości.
Proszę zalogować się lub zarejestrować, aby go zobaczyć.
9b1 E+ ~2200km -> KS-18L ~4500+Km -> V11 ~2500+km
2023/05/03 19:16
2023/05/03 19:21 przez tdm.
filmy monocyklowe - wątek wideo #12585
pierwszy film dokumentalny o "kulturze monocyklowej", co prawda kręcony w USA ale pokazuje uniwersalne doświadczenia posiadaczy kół na całym świecie.
w sumie to całkiem fajny trend, być może w przyszłości monocykliści być może będą postrzegani jako osobna grupa kulturowa, trochę jak dziś np. Harleyowcy.
w sumie to całkiem fajny trend, być może w przyszłości monocykliści być może będą postrzegani jako osobna grupa kulturowa, trochę jak dziś np. Harleyowcy.
2023/05/03 23:24
filmy monocyklowe - wątek wideo #12586
tdm napisał: pierwszy film dokumentalny o "kulturze monocyklowej", co prawda kręcony w USA ale pokazuje uniwersalne doświadczenia posiadaczy kół na całym świecie.
W minucie 55:41 filmu monocykliści chyba mocno się zdziwili, jak zobaczyli przejeżdżający pojazd.

Czas generowania strony: 0.179 s.