Nie jesteś zalogowany.

Ogólne problemy użytkowników

2019/04/05 13:38
kotu
Ekspert
Ekspert
Więcej
Autor
Ogólne problemy użytkowników #5427
Moze odpowiem postem do Adminow, mysle ze warto to napisac tutaj.
Z powodami "bana" nie zgadzam sie i nie berdzo mi zalezy na pisaniu tutaj na forum, przy takim traktowaniu i wsparciu...

"
Witam,

Zachowanie to uwazam za conajmniej gowniarskie, na ilosc wlozonej tu mojej pracy i godzin spedzonych na postach. Nie macie szacunku do mnie i tego nie oczekuje. Nie widze to tez obiektywnego podejscia jedne firmy sa bardziej promowane inne mniej, marki rowniez. 

O poziomie forum decydujecie wy. Widze, ze nie zmotywuje was do pracy tylko spowodowalo to niechec z waszej strony, konstruktywna krytyka nie przynisi efektow.
w tym linku:
forum.ecojazda.pl/index.php/start/gotway...way-ogolnie?start=30
tutaj watek inmmo mozecie przeniesc do inmo nie ma nic wspolnego z GW, ale chyba to dla was nie jest wygodne i upchaliscie to tutaj, zeby nie kasowac. Mozecie miec kiedys krew na rekach, jak ktos na tym budzetowym sprzecie fiknie koziolka. Takie info powinno byc wg mnie dla tych co jedza.

opinie o jednokolowcu przeniescie poprosze do innych opini o jednokolowcu, moze tu bo juz tu sa
Firmy, sprzedawcy i problemy z serwisem
Zastanawia mnie wasze nastawienie, pomimo superlatyw w kierunku jednokolowca dalej, docinacie, moze to jest forum jak EM promuje tylko jeden sklep ? I nie mam co tu pisac o GW czy o elektronice, bo on tego nie sprzedaje? Mam wrazenie, ze was g obchodzi pasja, wsparcie i pomoc dla uzytkownikow forum, bo mnie nie. Jako serwis jestem dla wszystkich i taka mam postawe. 

poprosze o poprawe danych w profilu:
niezalezny sprzedawca na 
"Autoryzowany Serwis Gotway"
nazwa mojej firmy serwisowej to "EUC" , wczesniej Firma "DATA" profil podobny

tu informacje z FB
www.facebook.com/pg/jednokolowiec.plpl/about/?ref=page_internal

Sprzedawca to Mariusz, ma profil na waszym foum. Dzialamy jako dwie oddzielne firmy.

Poprosilem zeby informowac mnie o przenosinach moich postow i w ktorych miejscach sie one znajduja. W obecnej chwili watek jest pociety i nie ma moich odpowiedzi. Nie dopuszczalem do takich sytuacj zeby bylo pusto. Zrobiliscie troche wroga robote i bede musial przejrzec posty, te ktore beda do usuniecie, to poinformuje o tym.

Mysle o wykasowaniu profilu i zalozeniu nowego, moze tak bedzie lepiej?
Jak to wyglada ?

pozdrawiam,
DK
"

EUCservice, miejsce gdzie znajdziesz wiele informacji na temat najnowszych produktów UTO.
Możesz zamówić lub serwisować sprzęt na naszej stronie www.eucservice.com

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2019/04/05 17:16 2019/04/05 17:17 przez admin.
admin
Administrator
Administrator
Więcej
Ogólne problemy użytkowników #5440

kotu napisał: poprosze o poprawe danych w profilu:
niezalezny sprzedawca na 
"Autoryzowany Serwis Gotway"
nazwa mojej firmy serwisowej to "EUC" , wczesniej Firma "DATA" profil podobny
tu informacje z FB
www.facebook.com/pg/jednokolowiec.plpl/about/?ref=page_internal
Sprzedawca to Mariusz, ma profil na waszym foum. Dzialamy jako dwie oddzielne firmy.

Opisanie profilu jako "Autoryzowany Serwis Gotway" możliwe jest po spełnieniu takich warunków:
1. Przedstawianie się użytkownika z imienia i nazwiska
2. Przedstawienie do wiadomości administracji przez użytkownika umowy dotyczącej prowadzenia autoryzowanego serwisu z producentem / oficjalnym dystrybutorem - lub przedstawienie dokumentu autoryzacyjnego - wystawionego na firmę którą reprezentuje użytkownik.
3. posługiwanie się przez użytkownika adresem mailowym w domenie należącej do autoryzowanego serwisu,

W przypadku sprzedawców, którzy chcą otrzymać podpis "sprzedawca "NAZWA FIRMY" sytuacja wygląda następująco:
2. posługiwanie się przez użytkownika adresem mailowym w domenie należącej do reprezentowanego sklepu,

W przypadku sprzedawców, którzy chcą otrzymać podpis "autoryzowany przedstawiciel "MARKA" sytuacja wygląda następująco:
2. posługiwanie się przez użytkownika adresem mailowym w domenie należącej do autoryzowanego serwisu,
3. Przedstawienie do wiadomości administracji przez użytkownika umowy dotyczącej prowadzenia autoryzowanego sklepu zawartej z producentem / oficjalnym dystrybutorem - lub przedstawienie dokumentu autoryzacyjnego - wystawionego na firmę którą reprezentuje użytkownik.

W przeciwnym wypadku nie możemy potwierdzić że dany użytkownik jest przedstawicielem autoryzowanego serwisu/sklepu/marki.

To wstępne zasady - jeżeli będzie taka potrzeba - zostaną one rozwinięte i opisane w regulaminie.

kotu napisał: Poprosilem zeby informowac mnie o przenosinach moich postow i w ktorych miejscach sie one znajduja. W obecnej chwili watek jest pociety i nie ma moich odpowiedzi. Nie dopuszczalem do takich sytuacj zeby bylo pusto. Zrobiliscie troche wroga robote i bede musial przejrzec posty, te ktore beda do usuniecie, to poinformuje o tym.

Nie ma możliwości informowania o przenosinach postów - tego można się spodziewać już w trakcie pisania postów w nieodpowiednim miejscu.

kotu napisał: Mysle o wykasowaniu profilu i zalozeniu nowego, moze tak bedzie lepiej?
Jak to wyglada ?

Usunięcie konta jest możliwe. Jednak nie spowoduje to zniknięcia postów już napisanych. - zostaną one jako posty użytkownika ze skasowanym kontem.

PS. Nie wspieramy żadnej firmy ani marki - jesteśmy stroną niekomercyjną, nic nie sprzedającą - utrzymywaną i administrowaną przez pasjonatów z ich prywatnych pieniędzy. Zależy nam na bezstronności i porządku. Sprzątamy regularnie, lecz jedynie w tedy kiedy mamy na to czas pomiędzy innymi naszymi codziennymi obowiązkami. Niestety - kotu - czasem jesteś szybszy z pisaniem kolejnych postów niż my z porządkowaniem ich :) - nie oceniaj tego przez pryzmat szacunku.

2019/04/05 20:09
kotu
Ekspert
Ekspert
Więcej
Autor
Ogólne problemy użytkowników #5447
O nowy temat? Nie pisałem w tym wątku, tylko był to post, na odpowiedz o zbanowaniu.

Rozumiem, że te punkty regulaminu powstały dzisiaj na kolanie Admina? Który napisał do mnie w wątku, ale nie w priv wiadomości, bo po co?

Skyfia zmieniła na moją prośbę, wszystko, co napisałem i przyznaje jej racje, że popełniliśmy sporo niezamierzonych błędów. Dobra promocja była w dobrej wierze, w złym miejscu.

Jak były wątpliwości co do firmy i autoryzacji, to odbieram wiadomość priv. Nie będę prosił o audiencję po tylu latach na rynku jako prekursor i związany z jedną marką GOTWAY z pozytywnymi opiniami i sprawdzonym serwisem. Nie przyjmuje warunków na kolanach, wolę nie publikować tutaj. Szczególnie że nikt mnie nie zapytał.
Zainteresowanych EUC zapraszam na FB z pytaniami, co wybrać, jak naprawić.

PS.
Ten wpis o stronniczości, pozostawiam ocenie forumowiczów, bo od nich dostałem takie informacje i świetnie mi one przypasowały do sytuacji na forum, laików wpisów przesunięć postów korekty, więc proszę odpowiedzieć im. dlaczego światowa marka sprzętu uznawana przez świat EUC za najlepszą, na tym forum leży na łopatkach?

Moje konto wskazuje na sprzedaż, jest to wprowadzenie w błąd.

EUCservice, miejsce gdzie znajdziesz wiele informacji na temat najnowszych produktów UTO.
Możesz zamówić lub serwisować sprzęt na naszej stronie www.eucservice.com

2019/05/10 19:55
Maly1927
Senior forum
Senior forum
Oklaski: 3
Więcej
Ogólne problemy użytkowników #6134
Jeśli Kotu ma rangę niezależny sprzedawca to niech będzie ona chociaż napisana bez błędu, strasznie mnie to "sprzdawca" kole w oczy za każdym razem jak czytam jakiś jego post :/

Pozdrawiam
Marcin

2019/05/10 20:43
IgorRz
Moderator
Moderator
Oklaski: 1
Więcej
Ogólne problemy użytkowników #6135
Ok zgłosiłem to, moderator tego nie moze zmienić

Grupa na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
PODZIĘKOWANIE Maly1927

Czas generowania strony: 0.221 s.