Nie jesteś zalogowany.
Front Page
2018/01/25 21:59
Autor
Front Page #1603
Czy tylko ja mam takie przemyślenia, czy może ktoś jeszcze ma podobne zdanie, że super aktualne i interesujące artykuły sprzed pół roku robią kiepską reklamę tej stronie?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2018/01/25 23:11
Front Page #1604
co masz na mysli?
Pozdrawiam Lukas Szczecin
2018/01/26 10:01
2018/01/26 17:23 przez Kalmar.
Front Page #1606
hal2000, nie pamiętam kiedy usunąłem temat, który poruszał dokładnie ten sam problem. Napisałem go 1-go stycznia 2017 pytając czy ecojazda jeszcze żyje. Być może go widziałeś, być może już nie zdążyłeś. Od tego właśnie wydarzenia rozpoczął się "nowy start" forum ecojazda.pl.
W rozmowie z Waldemarem postulowałem zlikwidowanie tzw. "pierwszej strony" bo ona moim zdaniem nie jest potrzebna w takim kształcie jak dzisiaj. Można by było zostawić najważniejsze artykuły o EUC: co, jak, dlaczego, zasady bezpieczeństwa i tym podobne najważniejsze sprawy w formie artykułów. Pewnie razem ze Skyfią uznali, że jeszcze nie teraz i pierwsza strona została. Niestety z braku czasu i w natłoku innych zajęć pewnie nie zaglądają tu codziennie, czasem nawet ja nie zaglądam i spam o cudownym środku do czyszczenia zębów wisi tutaj przez kilkanaście godzin albo i dłużej zanim go usunę i zablokuję użytkownika. EM też z początku wstawiali nowe artykuły dość często ale później już nie jest tak łatwo pisać często i ciekawie. W rezultacie również trochę odstają
Dzisiaj nie naciskam już na Administratorów tak mocno jak wtedy. Sami tworzymy to forum i umieszczamy w postach najważniejsze rzeczy dotyczące EUC więc aż tak wielkiego problemu nie ma, tak mi się wydaje ale tak, masz rację, najlepiej to nie wygląda.
Forum międzynarodowe też nie ma pierwszej strony z artykułami, są projekty towarzyszące ale to są oddzielne miejsca w sieci i nie przeszkadzają w czytaniu samego forum, więc można wziąć z nich przykład i zrobić to u nas.
W rozmowie z Waldemarem postulowałem zlikwidowanie tzw. "pierwszej strony" bo ona moim zdaniem nie jest potrzebna w takim kształcie jak dzisiaj. Można by było zostawić najważniejsze artykuły o EUC: co, jak, dlaczego, zasady bezpieczeństwa i tym podobne najważniejsze sprawy w formie artykułów. Pewnie razem ze Skyfią uznali, że jeszcze nie teraz i pierwsza strona została. Niestety z braku czasu i w natłoku innych zajęć pewnie nie zaglądają tu codziennie, czasem nawet ja nie zaglądam i spam o cudownym środku do czyszczenia zębów wisi tutaj przez kilkanaście godzin albo i dłużej zanim go usunę i zablokuję użytkownika. EM też z początku wstawiali nowe artykuły dość często ale później już nie jest tak łatwo pisać często i ciekawie. W rezultacie również trochę odstają

Dzisiaj nie naciskam już na Administratorów tak mocno jak wtedy. Sami tworzymy to forum i umieszczamy w postach najważniejsze rzeczy dotyczące EUC więc aż tak wielkiego problemu nie ma, tak mi się wydaje ale tak, masz rację, najlepiej to nie wygląda.
Forum międzynarodowe też nie ma pierwszej strony z artykułami, są projekty towarzyszące ale to są oddzielne miejsca w sieci i nie przeszkadzają w czytaniu samego forum, więc można wziąć z nich przykład i zrobić to u nas.
Pozdrawiam. Tomek
2018/01/26 20:07
Autor
Front Page #1611
Hej, dzięki za obszerne wyjaśnienia. Ominął mnie wątek z przeszłości.
Szkoda, że brak zaangażowania adminów skutkuje kiepskim wizerunkiem, tym bardziej, że niewielkie modyfikacje (o których zresztą piszesz) "wskrzesiłyby" ekran powitalny, w szczególności dla nielokalesów.
Pozdr.
W.
Szkoda, że brak zaangażowania adminów skutkuje kiepskim wizerunkiem, tym bardziej, że niewielkie modyfikacje (o których zresztą piszesz) "wskrzesiłyby" ekran powitalny, w szczególności dla nielokalesów.
Pozdr.
W.
2018/01/26 21:20
2018/01/27 10:49 przez Kalmar.
Front Page #1614
Dlatego byłbym nawet za wyłączeniem głównej i zostawieniem samego czystego forum ponieważ dzisiaj na szczęście to forum żyje i co chwila ktoś coś ciekawego napisze a więc chyba aż takiego złego wrażenia nie ma (jak kiedyś napisał Pedro, że bazar).
No ale Skyfia rządzi
więc decyzja ostateczna należy do niej
No ale Skyfia rządzi

Pozdrawiam. Tomek
PODZIĘKOWANIE admin
2018/02/04 19:55
PODZIĘKOWANIE admin
2018/03/07 08:09
2018/03/14 17:53 przez Skyfia.
Front Page #1669
Rzucam poniżej link do odnowionego portalu ecojazdy, który jest w trakcie tworzenia. Część już zrobiona, resztę będziemy powoli tworzyć po weekendach. Jakby ktoś/coś miał do powiedzenia, może jakieś propozycje dotyczące treści, fajnie byłoby jakbyście współtworzyli portal.ecojazda razem z nami od teraz i aż do momentu publikacji. Od razu zaznaczam, że programisty jako tako nie mamy, ale treść możemy podmieniać i dodatkowe moduły dodawać
Przenoszę dyskusję tutaj, bo jest to ważny temat i pasowałoby żeby był widoczny dla wszystkich.
Lizę, że znajdą się pasjonaci, którzy chcieliby pisać teksty, filmy, galerii, którzy będą współtworzyć portal, a nawet prowadzić swój blog na nim.

Lizę, że znajdą się pasjonaci, którzy chcieliby pisać teksty, filmy, galerii, którzy będą współtworzyć portal, a nawet prowadzić swój blog na nim.
2018/03/07 10:30
Front Page #1672
Ładnie ale ..... ja się pytam gdzie jest w menu najpopularniejszy pojazd osobisty czyli Hulajnoga

2018/03/07 11:10
Front Page #1674
Hahhaah)))) Wszystko pięknie, możemy Hulajnogę dodać, Ale.... Ale tak się składa, że do tej pory nie było komu pisać o Hulajnogach i dopóki nie uzbiera się co najmniej 5 tekstów to odrębnej pozycji w menu nie da rady stworzyć. Ale na pewno warto przyglądnąć się hulajnogom i popisać o nich.
2018/03/17 23:57
Front Page #1708
No cóż. Portal jest praktycznie gotowy, w przyszłym tygodniu pewnie go ostatecznie uruchomimy.
Jest jeszcze kwestia wypełnienia go treścią. Ja, z przyczyn oczywistych lub nie do końca oczywistych nie mogę już pisać tekstów w takich ilościach i tak treściwych jak kiedyś, dla tego zwracam się do osób którzy pasjonują się tematem.
Jakby ktoś miał ochotę napisać jakiegoś newsa/recenzję, żeby portal od razu wystartował z nową treścią, to gorąco zachęcam.
Jak coś napiszecie, to wyślijcie pod adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. podając pseudonim lub imię i nazwisko którym podpiszemy tekst, zdjęcia do tekstów mile widziane (1430x980px). Mile widziane są też różnego rodzaju instrukcje, przeróbki, wideo i felietony. Wszystko co interesuje was i może zainteresować innych.
Jest jeszcze kwestia wypełnienia go treścią. Ja, z przyczyn oczywistych lub nie do końca oczywistych nie mogę już pisać tekstów w takich ilościach i tak treściwych jak kiedyś, dla tego zwracam się do osób którzy pasjonują się tematem.
Jakby ktoś miał ochotę napisać jakiegoś newsa/recenzję, żeby portal od razu wystartował z nową treścią, to gorąco zachęcam.
Jak coś napiszecie, to wyślijcie pod adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. podając pseudonim lub imię i nazwisko którym podpiszemy tekst, zdjęcia do tekstów mile widziane (1430x980px). Mile widziane są też różnego rodzaju instrukcje, przeróbki, wideo i felietony. Wszystko co interesuje was i może zainteresować innych.
Czas generowania strony: 0.219 s.