Nie jesteś zalogowany.
Incognito ....
Może warto by było założyć temat -- Ludzie w Twojej okolicy -- gdzie mozna byłoby znaleźć podobnego do siebie pasjonata .
Co Wy na to ?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Miło, że wpadłeś Yakuza. Szczerze Ci powiem, że się nie spodziewałem

W temacie "Spotkajmy się!" jest podział na miasta, możesz dopisać też Poznań.
Ja na ten przykład przez Poznań będę jechał do Wrześni i Bierzglinka na początku kwietnia chyba, że mi odwołają szkolenia bo i tak może być.
Yakuza napisał: Może warto by było założyć temat -- Ludzie w Twojej okolicy -- gdzie mozna byłoby znaleźć podobnego do siebie pasjonata .
Co Wy na to ?
Cała kategoria jest

ecojazda.pl/index.php/forum/spotkajmy-sie
Myślisz że przydało by się coś więcej?
WaldekB napisał:
Yakuza napisał: Może warto by było założyć temat -- Ludzie w Twojej okolicy -- gdzie mozna byłoby znaleźć podobnego do siebie pasjonata .
Co Wy na to ?
Cała kategoria jest
ecojazda.pl/index.php/forum/spotkajmy-sie
Myślisz że przydało by się coś więcej?
Faktycznie temat jest tylko ze nie każdy się tam wpisuje - a gdyby tak kazdy musiał przy rejestracji tą informacje podać łatwiej byłoby się z orientować. Może nie dla kazdego ta informacja jest ważna , ale myśle ze na pewno przydatna .
Najwyżej niechętni będą wpisywać coś w stylu "Nibylandia"
Nie wiem jednak, jak czy to nie zablokuje możliwości logowania się portalami społecznymi. Sprawdzę to

Nie dało by się tak zrobic zeby forum samo odświeżało się powiedzmy co 30s ? nie znam sie na tych sprawach dlatego pytam. Teraz po wpisaniu posta zeby dowiedziec sie czy jest odpowiedz musze odświeżać przegladarkę
Odświeżanie raczej odpada, bo jak Ci odświeży stronę w trakcie pisania długiego postu, albo w trakcie czytania, to się trochę zdenerwujesz

Pomyślę, o jakiś powiadomieniach, albo jednym module... jeszcze nie wiem jak to ugryźć..
Ja jak zwykle jestem temu przeciwnyWaldekB napisał: Teoretycznie mogę wymusić wpisanie miasta.
Najwyżej niechętni będą wpisywać coś w stylu "Nibylandia"

Uważam, że kto będzie chciał kontaktu to napisze w dziale "Spotkajmy się".
Nie każdy ma ochotę na spotkanie więc nie zmuszałbym nikogo.
Musimy się tego nauczyć. Miejsca na wpisy są, dodajmy swoje lub najbliższe większe miejscowości i już będzie jakaś tam baza.Yakuza napisał: Faktycznie temat jest tylko ze nie każdy się tam wpisuje...
Coś mi się zdaje, że dopiero po kwietniowym spotkaniu w Warszawie może coś się ruszyć w temacie spotkań lokalnych

Myślę że komunikacja między forumowiczami zwłaszcza tymi aktywnymi byłaby znacznie prostsza . Mozna by pisać o pupie Maryni nie spamując aktywnych tematów. Moderator miałby mniej pracy.