Nie jesteś zalogowany.
Sprawy techniczne i struktura forum
2018/04/14 16:12
Sprawy techniczne i struktura forum #1783
Kingsong, możesz edytować post, jeśli ten post jest ostatni w podkategorii. Jeżeli pod twoim postem ktoś napisze jakąś odpowiedź, to masz 10 min. na edycję tego postu, po czym możliwość zmiany treści w twojej wypowiedzi zostanie zablokowana. Jeśli tak nie jest i występuje inny powód nie działania tej funkcji, to proszę dawać znać. Forum nadal jest w fazie testowe, dla tego zachęcam go zgłaszania wszystkich usterek lub propozycji zmian.
Kalmar, mamy jednak problem ze zmianą odcieni forum. Ale cały czas pamiętamy o tym.
Kalmar, mamy jednak problem ze zmianą odcieni forum. Ale cały czas pamiętamy o tym.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2018/04/16 13:50
2018/05/02 23:15 przez Kalmar.
EUniCycles.eu
Senior forum

Oklaski:
25
Sprawy techniczne i struktura forum #1785
Dziękuję za odp. Wszystkie warunki były spełnione. Prawdopodobnie Kalmar coś zablokował, po zgłoszeniu tutaj, chwilę później już edycja działała.
[Kalmar] Ni chuchuszka
Nie mam takiej władzy, a szkoda 
tutaj muszę powtórzyć to co pisałem jakiś czas temu: nie mam możliwości ingerencji w strukturę forum, zmiany elementów szablonu, dodawanie funkcji itp. Mogę poruszać się TYLKO w istniejącej już konstrukcji zmieniając lub usuwając teksty
[Kalmar] Ni chuchuszka

tutaj muszę powtórzyć to co pisałem jakiś czas temu: nie mam możliwości ingerencji w strukturę forum, zmiany elementów szablonu, dodawanie funkcji itp. Mogę poruszać się TYLKO w istniejącej już konstrukcji zmieniając lub usuwając teksty
2018/05/02 21:53
Sprawy techniczne i struktura forum #1845
Przy próbie zamieszczenia na forum postu zawierającego emoty z androida wyskakuje następujący błąd, uniemożliwiający zapisanie postu na stronie:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Również na czacie emotki, wybierane z "biblioteki" (nie te wpisywane ręcznie) wyświetlają się jako znaki zapytania.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Również na czacie emotki, wybierane z "biblioteki" (nie te wpisywane ręcznie) wyświetlają się jako znaki zapytania.
I'm Not Driving Fast just Flying' Low
Pozdrawiam serdecznie:)
Pozdrawiam serdecznie:)
2018/05/19 12:50
Sprawy techniczne i struktura forum #2001
Treść przeniesiona z ShoutBox:
Rafen: czy to coś po mojej stronie czy w forum, nie potrafie edytować swojego profilu
Rafen: dostaje: 500 Internal Server Error
Fatal Error was detected!
Please contact the site owner.
Rafen: A jako świeżak zapytam - ponieważ zarejestrowałem się zarówno tutaj jak i na sąsiednim forum.
Rafen: czy aktywności monocyklowe reprezentują tylko głównie 3 ośrodki: Wrocław,3-miasto i Warszawa?
Rafen: @ Wolfmann - ja co prawda bez EUC narazie ale chętnie zobaczyłbym ten sprzęt na żywo.
Lukas: Ludziska pisać z kąd kto jest dział Miasto!
Rafen: Witaj Lukas. gdzie mogę te dane uzupełnić?
Lukas: Widzę że znalazłeś
Rafen: Tak
Rafen: uzupełniłbym forum ale wywala mi błąd jak wyżej
Rafen: chyba jakiś błąd silnika forum
Rafen: sorry uzupełniłbym profil oczywiście
Artur: Witaj, obecne forum jest po dużych zmianach. Takie błędy mogą się zdarzyć
Artur: Na pewno admini znajdą rozwiązanie tego problemu
Kalmar: No właśnie, nie przewidziałem tego, że mogą być jakieś takie błędy. Chyba za mocno admin zadziałał
Kalmar: Ja też mam taki błąd. Oj coś mi się zdaje, że za mocno ktoś zadziałał
Już działamy w tym zakresie, za kilka minut powinno wszystko działać jak należy.
Rafen: czy to coś po mojej stronie czy w forum, nie potrafie edytować swojego profilu
Rafen: dostaje: 500 Internal Server Error
Fatal Error was detected!
Please contact the site owner.
Rafen: A jako świeżak zapytam - ponieważ zarejestrowałem się zarówno tutaj jak i na sąsiednim forum.
Rafen: czy aktywności monocyklowe reprezentują tylko głównie 3 ośrodki: Wrocław,3-miasto i Warszawa?
Rafen: @ Wolfmann - ja co prawda bez EUC narazie ale chętnie zobaczyłbym ten sprzęt na żywo.
Lukas: Ludziska pisać z kąd kto jest dział Miasto!
Rafen: Witaj Lukas. gdzie mogę te dane uzupełnić?
Lukas: Widzę że znalazłeś
Rafen: Tak
Rafen: uzupełniłbym forum ale wywala mi błąd jak wyżej
Rafen: chyba jakiś błąd silnika forum
Rafen: sorry uzupełniłbym profil oczywiście
Artur: Witaj, obecne forum jest po dużych zmianach. Takie błędy mogą się zdarzyć
Artur: Na pewno admini znajdą rozwiązanie tego problemu

Kalmar: No właśnie, nie przewidziałem tego, że mogą być jakieś takie błędy. Chyba za mocno admin zadziałał

Kalmar: Ja też mam taki błąd. Oj coś mi się zdaje, że za mocno ktoś zadziałał

Już działamy w tym zakresie, za kilka minut powinno wszystko działać jak należy.
2018/05/19 13:06
Sprawy techniczne i struktura forum #2005
No tak "nowy " na forum - i już robię zamieszanie:)
2018/05/19 14:16
Sprawy techniczne i struktura forum #2007
Rafen, takich zamieszań możesz robić jaknajwięcej. Dla nas liczy się usprawnienie działania forum.
Edycja już powinna działać. Zachęcam nadal pisać o wszelkich usterkach które zauwarzycie na forum czy stronie.
Edycja już powinna działać. Zachęcam nadal pisać o wszelkich usterkach które zauwarzycie na forum czy stronie.
2018/05/19 14:32
2018/05/19 19:44 przez WaldekB.
Sprawy techniczne i struktura forum #2009
Doszła też opcja wpisania swoich pojazdów - co jest widoczne przy profilu.
PS. Jakby ktoś nie wiedział to jest też pole na miasto z którego jesteśmy a wyświetlane jest to w formie ikonki - po najechaniu pojawia się miasto.
PS2. Na stronie głównej - ecojazda.pl - jest już mapa pojazdów zrobiona przez BartX
PS. Jakby ktoś nie wiedział to jest też pole na miasto z którego jesteśmy a wyświetlane jest to w formie ikonki - po najechaniu pojawia się miasto.
PS2. Na stronie głównej - ecojazda.pl - jest już mapa pojazdów zrobiona przez BartX

2018/07/16 19:51
Sprawy techniczne i struktura forum #2246
Niby niewiele znaczący błąd ale jednak rzuca się w oczy: kategoria na stronie głównej "Miejsce na sugestje" ma błąd w słowie sugestie.

Pozdrawiam
Marcin
Marcin
PODZIĘKOWANIE Skyfia
2018/08/07 08:30
Sprawy techniczne i struktura forum #2392
Co z uwierzytelnieniem https? Jest szansa, że niedługo zniknie ten komunikat?
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.
PODZIĘKOWANIE Skyfia
2018/08/07 16:54
2018/09/20 08:56 przez Kalmar.
Sprawy techniczne i struktura forum #2393
Dziękuję Marcin za aktywne uczestniczenie w życiu naszego forum. Niestety nazwy kategorii zmieniać nie mogę ale tą sugestię i sprawę certyfikatu przekazałem już Administratorom strony więc jakaś szansa jest, mam nadzieję 
I już zostało naprawione, dziękujemy.

I już zostało naprawione, dziękujemy.
Pozdrawiam. Tomek
PODZIĘKOWANIE Maly1927
Czas generowania strony: 0.206 s.