Nie jesteś zalogowany.
Kingsong s18 / s18 v2
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Oficjalnie KS kazał dilerom podnieść cenę tego produktu na wejście o około 200$, aby zebrać śmietankę napalonych gadzeciarzy, potem zapewne ta cena spadnie do właściwej, wciąż zbyt wysokiej, aby zebrać kolejne plony.
Wysoka cena modelu będzie się utrzymywać bardzo długo. KS musi zapłacić inmotion sporo kasy, za przegraną w sądzie i za plagiat zawiasu.
Gotway trzyma się z Inmo. Veterana nie lubią i są wyraźnie wkurzeni odejściem ich pracowników, stworzeniem nowej konkurencji.
Czyli zostaje jak zawsze KS niewarty wydanej na niego takiej kasy, ze zbyt małym akku. Tu mam nadzieję zarobić na rozszerzeniach tego akumulatora.
Gotway bije wszystko obecnie swoim MSP Monsterem i Nikolą w wersjach 100V.
Inmotion, V11 koło trwałe? Zobaczymy. W dalszym ciągu opcja dla tych, co nie chcą wydać raz sporej kasy na koło docelowe. Szukają Nowego trochę tańszego, o przekłamanych parametrach. Kupują się na specyfikację, co nie pokryje się w realu.
Oglądajcie wiarygodne testy kół, zanim coś kupicie. Może okazać się, że wydane na koło 7 tys i zaoszczędzenie tego 1000 przeważy szalę na niekorzyść i stratę. Będę próbował utrzymać niską cenę MSP na rocznicę EUCservice jak najdłużej.
KS jeszcze nie wyszła, a już się nie opłaca. Ja kupiłem jako trzecie koło w rodzinie, choć krążą słuchy, że w renderingu jest piękna, a na żywo od przodu już nie... Oceńcie sami w filmach.
Możesz zamówić lub serwisować sprzęt na naszej stronie www.eucservice.com
Jakieś dodatkowe informacje? Google'owanie mnie zawiodło, zarówno o patent jak i o pozew.kotu napisał: KS musi zapłacić inmotion sporo kasy, za przegraną w sądzie i za plagiat zawiasu.
This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.
Nie wiem z czego dokładnie wykonuje się takie kable, ale w środku jest chyba miedź, która nie toleruje ciągłego poruszania i wyginania. Czy istnieje jakikolwiek metal który ma elastyczność gumy? Obawiam się, że nie i że to połączenie będzie bardzo podatne na uszkodzenie od nieustannego wyginania, a nawet chwilowy brak przewodności tego kabla to gwarantowany wypadek....
Szkoda tylko, że być może będzie przez to trochę wypadków

O byście się mylili z tym kablem.
Ten obrazek jest ukryty dla gości.
Proszę zalogować się lub zarejestrować, aby go zobaczyć.
9b1 E+ ~2200km -> KS-18L ~4500+Km -> V11 ~2500+km
Pamiętajmy, że robią to chiny, mała firma, która już kombinuje z tylnym zawiasem.
Na filmach widzimy tanie czarne zawiasy, na filmie reklamowym jest sztuka specjalnie starannie wykonana do celów promocyjnych.
Dealerzy zgłaszają sprzeciw, KS musi pokazać taki sam produkt, jak na wizualizacji 3D i zdjęciach reklamowych, oraz video.
KS kiwa GW i Inmo, a to znaczy, że jak wykiwa dealerów teraz, to są skończeni.
chyba pierwszy raz, w pełni się zgadam z ta opinią Kotu

Ten obrazek jest ukryty dla gości.
Proszę zalogować się lub zarejestrować, aby go zobaczyć.
9b1 E+ ~2200km -> KS-18L ~4500+Km -> V11 ~2500+km