Nie jesteś zalogowany.
Nowy firmware 2.0 do kół Kingsonga - 18XL, 18L i innych
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Sebastian
Wszystko o elektrycznych monocyklach - najednymkole.pl - www.facebook.com/NaJednymKole
forum.ecojazda.pl/index.php/start/monocy...ikacja?start=40#8986Maly1927 napisał: Jeśli chodzi o procenty baterii to masz w ustawieniach opcję "realistyczny poziom baterii" (lub coś podobnego), jak to wyłączysz to będziesz miał tyle samo procent co w aplikacji producenta. Sebastian poszedł o kolejny krok do przodu względem oryginalnych aplikacji producentów i jego aplikacja ma możliwość pokazywania bardziej realnego poziomu naładowania koła zamiast jedynie odczytania ile V ma aktualnie pakiet i przerzucenia tego na procenty.
majki napisał: Czy wam też znacznie wzrosło zurzycie baterii po zmianie firmware? Mi "wcina" teraz 30% na 13km w KS-18L przy jeździe po mieście z max 35km/h.
Wzrosło Ci zużycie, bo nowy firmware spowodował, że koło jest bardziej "zrywne". Przy tym samym wysiłku ze strony jeźdźca jeździ się szybciej, rozpędza szybciej itd. W konsekwencji i prądu na to idzie więcej. Po prostu trzeba teraz się bardziej pilnować.
Sebastian
Wszystko o elektrycznych monocyklach - najednymkole.pl - www.facebook.com/NaJednymKole
Wiecie może czy dla KS14d też jest planowana aktualizacja do 2.x ?

czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum czytaj forum

Sebastian na shoutboxie całkiem niedawno (jeszcze jest) napisał tak:
Dla KS-14D, KS-14S i KS-14M także będzie wersja 2.01, więc cierpliwości
Informację o nowym oprogramowaniu umieściłem także w wątku o KS14D -> link
Ja już miałem wersję testową ale chciałem sprawdzić następną i okazało się, że KS wycofał z serwerów wersje 2.x i pod następnym numerem była wersja poprzednia a więc już nie mam 2.0

Teraz czekamy na wersję oficjalną 2.01. Mam nadzieję, że nie będzie tak pogmatwana jak testowa 2.0.
Pozdrawiam.