Nie jesteś zalogowany.
KS 18L rozwalona felga
2019/09/04 15:41
2019/09/04 16:05 przez Kalmar. Powód: poprawiłem literówkę
Autor
KS 18L rozwalona felga #8137
Cześć, rozwaliłem felgę przy wywrotce, kółko poleciało na krawężnik i teraz bije podczas jazdy. Ma ktoś pomysł jak i gdzie to naprawić? W Warszawie jedna firma ma podobno jakieś doświadczenie w tej kwestii ale gość będzie dopiero w przyszłym tygodniu. Może ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia w tej kwestii?
Poniżej fotka jak to wygląda
Poniżej fotka jak to wygląda
This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2019/09/04 16:59
2019/09/04 17:05 przez plewan.
KS 18L rozwalona felga #8140
Prostowałem felgę.. poszukaj w wątku V10F z grudnia-stycznia .
forum.ecojazda.pl/index.php/start/monocy...olkach?start=10#4212
forum.ecojazda.pl/index.php/start/monocy...olkach?start=10#4212
2019/09/04 19:09
KS 18L rozwalona felga #8141
Najlepiej czymś takim:
www.castorama.pl/zestaw-szczek-zaciskowy...-szt-id-1100235.html
2019/09/13 09:09
Autor
KS 18L rozwalona felga #8184
Informacyjnie, po prostowaniu na Radzyminskiej 210 w Warszawie kółko odzyskalo 90 % sprawnosci. Bez problemu sie pochyla, jedynie na bardzo rownym asfalcie czuć lekkie bicie. Na kostce niezauwazalne. Ogolnie da sie jeździć i nie jest to uciążliwe. Koszt roboty 130 zł wiec w porownaniu do nowej felgi z silnikiem ktora znalazlem za 300 eur w necie wyszlo przyzwoicie
.
Zostawiam dla potomnych kontakt do miejsca gdzie podjęli się naprawy. Na bank komuś się przyda bo generalnie nikt nie chce się podjąć prostowania kółek. Obdzwoniłem z 10 różnych punktów w Warszawie, wysyłałem fotki i każdy mówił, że nie da rady tego zrobić ze względu na to, że maszyna na którą to zakładają musi mieć przejście przez środek osi koła, a tu jest silnik i pedały. Na radzymińskiej gość to ogarnął nie odkręcając nawet pedałów.
www.radzyminska210.pl

Zostawiam dla potomnych kontakt do miejsca gdzie podjęli się naprawy. Na bank komuś się przyda bo generalnie nikt nie chce się podjąć prostowania kółek. Obdzwoniłem z 10 różnych punktów w Warszawie, wysyłałem fotki i każdy mówił, że nie da rady tego zrobić ze względu na to, że maszyna na którą to zakładają musi mieć przejście przez środek osi koła, a tu jest silnik i pedały. Na radzymińskiej gość to ogarnął nie odkręcając nawet pedałów.
www.radzyminska210.pl
PODZIĘKOWANIE IgorRz, atdlzpae
Czas generowania strony: 0.183 s.