Nie jesteś zalogowany.
Wily -problem
2021/04/09 18:10
Autor
Wily -problem #11204
Witajcie jestem nowa.
I od razu mam pytanie dostaliśmy monocykl Wily i po włączeniu cały czas piszczy ciągłym dźwiękiem. Baterie wskazuje że są naładowane. To w czym problem??
I od razu mam pytanie dostaliśmy monocykl Wily i po włączeniu cały czas piszczy ciągłym dźwiękiem. Baterie wskazuje że są naładowane. To w czym problem??
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2021/04/09 23:18
2021/04/09 23:19 przez IgorRz.
Wily -problem #11205
Witamy
Czy możesz nagrać video jak to wygląda i co to za monocykl jest w rzeczywistości?
Sama nazwa mi nic nie mówi.
Czy możesz nagrać video jak to wygląda i co to za monocykl jest w rzeczywistości?
Sama nazwa mi nic nie mówi.
Grupa na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
2021/04/10 09:35
Wily -problem #11206
Witaj na forum:)
Cóż, nie wygląda na jakiś prosty przypadek do rozwiązania, raczej po prostu uszkodzenie elektroniki.
Natomiast o ile tutaj nikt jeszcze czegoś nie zaproponuje to kiedyś natrafiłem na kolegę który naprawia różne rzeczy w tym monocykle,
tutaj przykładowy filmik z naprawy a w opisie mail :
Na innym filmie widze, że serwisował własnie podobne monocykle do Willy, także może coś konkretniej doradzi..
No ale generalnie tego typu monocykl i tak nadaje się chyba na pierwsze 2 tygodnie nauki
Jeśli nie chce się dużo inwestować to lepiej zamienić choćby na uzywanego ninenebota one.
Cóż, nie wygląda na jakiś prosty przypadek do rozwiązania, raczej po prostu uszkodzenie elektroniki.
Natomiast o ile tutaj nikt jeszcze czegoś nie zaproponuje to kiedyś natrafiłem na kolegę który naprawia różne rzeczy w tym monocykle,
tutaj przykładowy filmik z naprawy a w opisie mail :
Na innym filmie widze, że serwisował własnie podobne monocykle do Willy, także może coś konkretniej doradzi..
No ale generalnie tego typu monocykl i tak nadaje się chyba na pierwsze 2 tygodnie nauki

Jeśli nie chce się dużo inwestować to lepiej zamienić choćby na uzywanego ninenebota one.
Pozdrawiam! Piotrek, Kraków
Ninebot One S2 (>400km) -> Inmotion V8 (>5000km) , Inmotion V10F(>8000km)
Ninebot One S2 (>400km) -> Inmotion V8 (>5000km) , Inmotion V10F(>8000km)
Czas generowania strony: 0.197 s.