Nie jesteś zalogowany.
Msuper X Plus 100v 1845wh
2019/06/07 12:57
2019/06/07 13:20 przez Lukas.
Autor
Msuper X Plus 100v 1845wh #6807
Chciałbym podzielić się informacjami z wami zakupuje Nikole tak jak moja euforia była wczesniej tak pozostaje cały czas jestem mega zadowolony,napewno zdam wam relacje odnośnie odczuć.Po przeróbce na 100v mojego msuperaX 100v 1845wh poczułem czym jest prawdziwe uczucie ruszania i chamowania,czuje ze kolo 16 calowe bedzie miało bardzo ciekawe żwawe ruszanie jak i przyspieszenie.Dobrze ze jest osoba która potrafi powiększyć aku dając nam mozliwosc większej frajdy,teoretycznie nie raz miałem mysli by to zrobic,lecz moje doświadczenie nie podejmowało takiej możliwości brak wiedzy.Dzieki takiej możliwości jaka mam okazje podejmę sie tego,teoretycznie nie mam za dużego wyboru,śledząc wątki na forach uważam ze wyglada dość nie ładnie duzo poprawek,miałem mozliwosc zobaczenia jak wyglada profesjonalna robota Kota a robota innych i zdecydowanie jakość jak i wykonanie nie ma sobie równych , tak wiec musze sie kierować tymi dwoma aspektami 1 świetne wykonanie 2 osoba która to robi.Nie mogłem nikogo takiego znaleść do przerobienia koła na większe aku tak wiec z chęcią to zrobie w Nikoli jak się dowiedziałem tylko Kotu robi w EUCservice chociażby strona stała sie popularna na forach idąc dalej z tego co widze Gotway chce podpisać umowę wychodzi na to ze może to isc w dobrym kierunku, ta opcja jest dla mnie idealna tum bardziej ze aku im wieksze tym więcej zabawy, jeśli mam taka mozliwosc to z niej skorzystam
forum.electricunicycle.org/topic/13937-s...845-wh-so-upsetting/
forum.electricunicycle.org/topic/13937-s...845-wh-so-upsetting/
Pozdrawiam Lukas Szczecin
This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0.209 s.