Nie jesteś zalogowany.
Naklejki forumowe na monocykl
Chciałbym go zatem zreanimować, bo jest kilka korzyści z takich naklejek.
Raz, że logo "ecojazda.pl" w sumie ładne zaprojektowane i można trochę urozmaicić kółeczko.
Po drugie można zaznaczyć swoją przynależność do tego zacnego forum i je zareklamować

Po trzecie pomogłoby uświadomić osoby które mijamy, zwłaszcza żal mi rodziców których ich podekscytowane pociechy pytają "co to jest?!" i zakłopotany rodzic ma problem z wyjaśnieniem, a tak to ma szansę szybko na telefonie sprawdzić co się kryje pod tym adresem

Także odgrzebuję temat, pytanie co o tym sądzicie bo może się mylę i nie będzie chętnych na takie oklejanie się.
Zostaje oczywiście kwestia techniczna, tzn zamówienia w jakieś agencji reklamowej i dystrybucji.
Ale to będziemy się martwić jak będzie w ogóle zainteresowanie i może ktoś ma tu jakieś kontakty/możliwości, które pomogą to sensownie rozwiązać.
Co do kosztów, @Kalmar pisałeś tam o 10-12PLN, że to drogo, ale może jednak nie jest to cena zaporowa, tym bardziej jako kogoś stać na kółko

Ninebot One S2 (>400km) -> Inmotion V8 (>5000km) , Inmotion V10F(>8000km)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Pisałem o wypukłych bo są polimerowe, trwałe i fajne. Taki, wiesz, wypas trochę. Nie wiem czy nie wyszłoby taniej ale to musiałbym już z projektem podejść do wyceny.
Kalmar napisał: Ostatnio nie byłem w agencji
Pisałem o wypukłych bo są polimerowe, trwałe i fajne. Taki, wiesz, wypas trochę. Nie wiem czy nie wyszłoby taniej ale to musiałbym już z projektem podejść do wyceny.
Jakby nie było dużej różnicy w cenie to pewnie, że wypaśniejsze lepsze

To forum ma możliwość przeprowadzenia ankiety ? W razie czego dla chętnych i posiadających konto Google przygotowałem:
https://goo.gl/forms/u4xzLCgisHlUejnF2
Tzn jak ktoś ma możliwość to proponuję tam odklikać zamiast pisać na forum "jestem chętny/nie jestem"

Ankieta rzeczywiście da nam wgląd na to ile osób byłoby za, czy to warto zrobić i tak dalej.
1. Informującą 2. ochronną.
Można byłoby wtedy taka naklejkę nakleić np. na spód padów itp itd.

jakiś przykład, coś, bo do końca nie łapię.
Im bardziej skomplikowany projekt tym koszty pewnie wyższe. Na razie zacznijmy może od czegoś prostego.
Kalmar napisał: ale, że jak ochronną? rozjaśnij trochę
jakiś przykład, coś, bo do końca nie łapię...
Ja też nie łapię

plewan napisał: A czy jest możliwość zrobienia forumowej naklejki w formie materiału ochronnego? Taka naklejka miałaby 2 funkcje:
1. Informującą 2. ochronną.
Można byłoby wtedy taka naklejkę nakleić np. na spód padów itp itd.
Jak nakleisz na spód padów to będzie raczej słabo widoczna

Natomiast i tak nie zapowiada się, aby coś z tego w ogóle było, ankietę wypełniły do tej pory 3 osoby ...
Ale był "długi weekend" może jeszcze w tygodniu ktoś się wypowie (jak ktoś ma problem z dostępem do ankiety to oczywiście prośba o uwagi w tym wątku).

Co do ankiety -> czy ankieta może być widoczna? Czyli forumowa z liczbą głosów, ogólnie dostępna lub..
... zrobić zapisy na naklejki.