Nie jesteś zalogowany.
Nowi Użytkownicy - do Was prośba.

Dzięki za wszystkie rady, każdą biorę pod uwagę (nawet jeśli na to nie wygląda...).
Wiem, że trochę może przegiąłem z tą 18stką... trzymajcie kciuki.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Zrobiłem na airwheel z 200 km i dzięki temu swobonie mogłem pojeździć msuper X Łukasza lub kingsongiem Bartka w Szczecinie... Bo jak pojedziesz airwheelem to pojedziesz nawet na drewnianym kole od zaprzęgu konnego

Droższego koła nie mam bo właśnie walcze o rockwheel 1036 wh z Chin ale.... z własnych przemyśleń.. to mojego Rockwheela nikomu nie dam dopóki nie będę widział że w 100 % panuje nad airwheelem. Po pierwsze żeby się nie zabił.

Dzięki za pokrzepiającego postaKris napisał: Tadzio jeśli dogadałeś się na 18L to kupuj na pewno sobie poradzisz [..]

Skoro posiadasz 18L to mam pytanie. Czy kółko posiada jakieś ustawienia, które mogą ułatwić naukę, jakiś "Learning mode", "Soft mode"?
Rozumiem, że ograniczenie prędkości wiąże się z tzw. tiltback'iem - nie wiem czy chcę tego doświadczać w czasie nauki...
elektrycznemonocykle.pl
Edit:
Sorki KazikF, widziałem twoja prywatna wiad., odpisałem, potem chciałem jeszcze raz podejrzeć... zniknęła?
Nie ogarniam jak to dziala...
[Kalmar] - co prawda nie ja to projektowałem ale zawsze możesz zapytać, naprawdę

Działa to tak, że jak odpowiadasz to musisz odznaczyć na dole kwadracik pt. "oryginał do kosza" a jeśli chcesz zachować swoją odpowiedź to zaznacz "kopia dla mnie", w przeciwnym wypadku wiadomość zostanie usunięta. Zabezpiecza to przed bałaganem w skrzynce wiadomości, no bo po co trzymać niepotrzebne starocie, potrzebne sobie zaznaczasz i masz.

Kris napisał: dobrze zabezpiecz koło pianką i ogranicz
Sugeruje dobrze zabezpieczyć przede wszystkim siebie - kask i dobrej jakości ochraniacze - kolana, łokcie, nadgarstki koniecznie. a kółko.. . trudno, kupi się nowe... zdrowia się nie kupi. Z odblokowywaniem prędkości sugeruje poczekać do 500 km przejachanych lub po 2-3 miesiącach jazdy.