Nie jesteś zalogowany.
Miasto
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
dobrze było by wrócić do pomysłu mapy, tylko nie bardzo wiem jak się za to zabrać.
WaldekB - Inmotion V8 Rzeszów
Skyfia - Inmotion V8 Rzeszów
Ja wpisałem nazwę miasta tak jak napisał Lukas, w profilu ale wiele osób chce pozostać anonimowymi bo tak im się wydaje, że będą anonimowi a to oznacza, że nie chcą podawać takich danych jak miasto czy płeć. Trudno, to ich decyzja i mają do tego prawo, szczególnie w świetle wchodzącego 25 maja "słynnego" RODO...
No to by było rozwiązanie idealne, o ile rzeczywiście działało automatycznie.Kalmar napisał: Mapka kiedyś już była i z tego co pamiętam działała automatycznie, tzn. jeśli ktoś wpisał nazwę miasta w odpowiednie pole profilu to pokazywało się to miasto wraz z nickiem i nazwą kółka na mapce
W przypadku tej mapki mogę po prostu udostępnić jej edycję kilku osobom, które mogłyby dodawać innych i tyle

Kalmar napisał: Mapka kiedyś już była i z tego co pamiętam działała automatycznie
No niestety, gdyby była automatyczna, to by jeszcze była - automatyzm polatał na tym, że admin sprawdzał każdego nowego usera i ręcznie go dopisywał

Ale rozwiązanie BartX można dalej prowadzić. Wpisywanie nowych użytkowników nie jest trudne - można się umówić, że ktoś sprawdzi i robi, a mapkę mogę zagnieździć gdzieś na stronie.

Jak się nie da automatycznie to nic, jakoś sobie poradzimy.