Nie jesteś zalogowany.
(nie)Pierwsze kroki
Spoglądając na forum zauważyć można, że idziemy w siłę.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
(podkreślenie moje)Lukas napisał: uważam że jesteśmy o wiele bardziej bogaci w wiedzę niz konkurent
Pisałem już kiedyś, że ja nie traktuję drugiego forum jako konkurencyjnego i proszę abyście tego też nie robili. Każdy ma wybór czy chce pisać tutaj czy tam i może to robić.
Oba fora różnią się i zawartością i ludźmi je tworzącymi. Bardzo dobrze bo nie może wszędzie być tak samo. To nie wojsko

Wiele osób z tamtego forum zagląda tutaj i z tego tam - w tym również ja. Część osób nie zabiera głosu a zarejestrowało się po to aby móc obejrzeć zdjęcia niedostępne dla niezalogowanych. Nikt ich za to nie potępia.
Te strony powinny się uzupełniać i jesteśmy właśnie na etapie polaryzowania się obu tych miejsc. To w jakie strony pójdą nasze monocyklowe fora zależy od ich użytkowników.
Tamto forum jest bardziej komercyjnym przedsięwzięciem niż ecojazda.pl i posiada również sklep, jeśli użytkownikom to odpowiada to niech takie pozostanie.
W tym kontekście można zapytać gdzie udacie się chcąc kupić KS16, KS14D w Polsce? No właśnie

Dlatego apeluję o przemyślane formułowanie wpisów na obu forach.
Nowi użytkownicy jeśli uznają, że chcą zabrać głos w dyskusjach na ecojazda.pl napewno to zrobią, tak jak Artur

Takie jest moje zdanie.
Kalmar napisał: Nowi użytkownicy jeśli uznają, że chcą zabrać głos w dyskusjach na ecojazda.pl napewno to zrobią, tak jak Artur
Właściwie to przeglądam wasze forum i nie mogę odnaleźć tematu jak "Przywitaj się". Rozumiem że użytkowników jest garstka, i chyba sporo już wiem o niektórych z postów jakie napisaliście. Jednak taki temat byłby fajnym miejscem do przywitania, dla mnie i pewnie innych nowych ciekawskich.
Wracając na ziemię, w większości tematów póki co się nie wypowiem bo nie mam dużego doświadczenia w użytkowaniu monocykla. A z pozostałych tematów wyciągnąłem już sporo fajnych informacji / odpowiedzi na nurtujące mnie pytania więc na pewno będę zaglądał tutaj by zagłębić się w temat jeszcze bardziej i lepiej Was wszystkich poznać

Pozdrawiam serdecznie:)

Problem polega na tym, że nie wszyscy tak dużo gadają jak My

Aktywnych użytkowników jest już mniej i pewnie Łukaszowi chodziło właśnie o to, żeby byli bardziej aktywni Ci co do tej pory niewiele pisali.
Jeśli mówimy o konkurencji to wolałbym na przykład slalom albo jazdę tyłem na jakimś wspólnym spotkaniu "drużyn" z obydwu polskich forów. W duchu fair play możemy się spotykać.
A co tu pisać? Problemy wychodzą na bieżąco to i na bieżąco będziemy się nimi zajmować. Nie uciekną

Wiele rzeczy już zostało napisanych a jeszcze trochę do napisania zostało. Zmienimy pojazdy to i pisać będzie o czym

Gdybyś miał chęć uczestniczyć w naszym pierwszym spotkaniu, jeśli oczywiście w końcu coś ustalimy

Po jakimś czasie pewnie powstanie grupa, która ma szansę spotykać się częściej i jak to się mówi - pociągnąć to forum w lepszą przyszłość.
Artur napisał: Właściwie to przeglądam wasze forum i nie mogę odnaleźć tematu jak "Przywitaj się". Rozumiem że użytkowników jest garstka, i chyba sporo już wiem o niektórych z postów jakie napisaliście. Jednak taki temat byłby fajnym miejscem do przywitania, dla mnie i pewnie innych nowych ciekawskich.
No i wygląda na to, że temat powitalny zapoczątkowany został przez manifest Lukas'a

Witaj wśród nas Artur!
Witajcie Wszyscy!
trochę już czytam to forum wiec postanowiłem się zalogować, co się w końcu po długich bojach udało
od paru dni jestem posiadaczem 9bot e+ kupiony jako prezentacyjny z przebiegiem 8km i 5 godzin pracy około 25% taniej od ceny oficjalnej
na razie się uczę , mam już trochę siniaków , w weekend zamierzam się nauczyć jeździć.
jak się więcej nie odezwę tz. ze się zabiłem

pozdrawiam

Fajnie że jest Nas coraz więcej, a i Twój sprzęt jest świetny. Jednak wolelibyśmy żebyś jeszcze żył

Pozdrawiam serdecznie:)
Na Ninebocie chyba nie tak łatwo się zabić bo to bezpieczny sprzęt , chociaż jakby tak pokombinować

ale nie kombinujmy

Kup może jakieś rolkowe ochraniacze co by rąk i łokci nie szlifować bo potem na deszcz skrzypią

Widziałem, że jest planowane spotkanie na 22 IV, z wielką chęcią przyjadę na spotkanie i wycieczkę z wami

Tylko niektórzy z nas znają się osobiście, jeszcze inni mają kontakt telefoniczny i mailowy a osobiście i pokojowo wszyscy mamy nadzieję spotkać się właśnie w stolicy