Nie jesteś zalogowany.

PADNIĘTA PŁYTA GŁÓWNA W NIECODZIENNYM MONOCYKLU

2019/02/18 22:42
Karol
Świeżak
Świeżak
Więcej
Autor
PADNIĘTA PŁYTA GŁÓWNA W NIECODZIENNYM MONOCYKLU #4837
Mój sprzęt znajduje się w naprawie od jakiś 8 miesięcy i czekałem na jakiś cud i byłem ciągle zapewniany, że zrobią, ale do tego nie doszło. Po pewnym czasie serwisant napisał mi, że mam zamówić płytę główna z Chin i po pewnym czasie płyta doszła, ale okazało się, że kółko daje dźwięk kalibracji i wykonują półtorej obrotu i nie reaguje dalej. Zadzwoniłem i się dowiedziałem, że Chińczyk podobno wysłał płytę uszkodzona i nie wiem co myśleć o sytuacji.
W kółku bateria, silnik, itp działa, ale nie ma płyty głównej.
Mam już dość bo ciągle obiecują, a nic z tego nie wychodzi.
Dowiedziałem się, że dziś spróbują dopasować płytę od innego urządzenia, ale już wątpię w jakąkolwiek poprawę.
Macie może radę, jak sie uporać z tym problemem?
Ps. Że potwór i brzydkie to wiem, ale nic nie sprawiało mi takiej radości jak jazda na tym potworze.
Jestem z Gdańska i bylebym wdzięczny za pomoc forumowiczów !

This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2019/02/19 08:59
ctx
Ekspert
Ekspert
Oklaski: 3
Więcej
PADNIĘTA PŁYTA GŁÓWNA W NIECODZIENNYM MONOCYKLU #4839
Nie napisałeś w jakim serwisie naprawiasz, natomiast o ile ktoś z forum nie pomoże to kiedyś szukając info w temacie trafiłem na taki serwis:
naprawa-pojazdow-elektrycznych.pl jak widać z ich bloga podejmują się napraw różnego rodzaju pojazdów.
BTW co to w ogóle za marka i jakie ma parametry ? Przypomina Xiaotu, ale chyba to coś innego...
Na standardowym EUC, tzn bez rączki i siodełka też jeździłeś ? Bo trochę zastanawia mnie Twoja fascynacja tym pojazdem, wydaje się, ze jest to jednak mniej praktyczne od standardowego EUC, no ale nie jeździłem na takim to jestem ciekaw porównania ;)

Pozdrawiam! Piotrek, Kraków
Ninebot One S2 (>400km) -> Inmotion V8 (>4000km) , Inmotion V10F(>7000km)
PODZIĘKOWANIE Karol

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.218 s.