Nie jesteś zalogowany.
PADNIĘTA PŁYTA GŁÓWNA W NIECODZIENNYM MONOCYKLU
2019/02/18 22:42
Autor
PADNIĘTA PŁYTA GŁÓWNA W NIECODZIENNYM MONOCYKLU #4837
Mój sprzęt znajduje się w naprawie od jakiś 8 miesięcy i czekałem na jakiś cud i byłem ciągle zapewniany, że zrobią, ale do tego nie doszło. Po pewnym czasie serwisant napisał mi, że mam zamówić płytę główna z Chin i po pewnym czasie płyta doszła, ale okazało się, że kółko daje dźwięk kalibracji i wykonują półtorej obrotu i nie reaguje dalej. Zadzwoniłem i się dowiedziałem, że Chińczyk podobno wysłał płytę uszkodzona i nie wiem co myśleć o sytuacji.
W kółku bateria, silnik, itp działa, ale nie ma płyty głównej.
Mam już dość bo ciągle obiecują, a nic z tego nie wychodzi.
Dowiedziałem się, że dziś spróbują dopasować płytę od innego urządzenia, ale już wątpię w jakąkolwiek poprawę.
Macie może radę, jak sie uporać z tym problemem?
Ps. Że potwór i brzydkie to wiem, ale nic nie sprawiało mi takiej radości jak jazda na tym potworze.
Jestem z Gdańska i bylebym wdzięczny za pomoc forumowiczów !
W kółku bateria, silnik, itp działa, ale nie ma płyty głównej.
Mam już dość bo ciągle obiecują, a nic z tego nie wychodzi.
Dowiedziałem się, że dziś spróbują dopasować płytę od innego urządzenia, ale już wątpię w jakąkolwiek poprawę.
Macie może radę, jak sie uporać z tym problemem?
Ps. Że potwór i brzydkie to wiem, ale nic nie sprawiało mi takiej radości jak jazda na tym potworze.
Jestem z Gdańska i bylebym wdzięczny za pomoc forumowiczów !
This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2019/02/19 08:59
PADNIĘTA PŁYTA GŁÓWNA W NIECODZIENNYM MONOCYKLU #4839
Nie napisałeś w jakim serwisie naprawiasz, natomiast o ile ktoś z forum nie pomoże to kiedyś szukając info w temacie trafiłem na taki serwis:
naprawa-pojazdow-elektrycznych.pl jak widać z ich bloga podejmują się napraw różnego rodzaju pojazdów.
BTW co to w ogóle za marka i jakie ma parametry ? Przypomina Xiaotu, ale chyba to coś innego...
Na standardowym EUC, tzn bez rączki i siodełka też jeździłeś ? Bo trochę zastanawia mnie Twoja fascynacja tym pojazdem, wydaje się, ze jest to jednak mniej praktyczne od standardowego EUC, no ale nie jeździłem na takim to jestem ciekaw porównania
naprawa-pojazdow-elektrycznych.pl jak widać z ich bloga podejmują się napraw różnego rodzaju pojazdów.
BTW co to w ogóle za marka i jakie ma parametry ? Przypomina Xiaotu, ale chyba to coś innego...
Na standardowym EUC, tzn bez rączki i siodełka też jeździłeś ? Bo trochę zastanawia mnie Twoja fascynacja tym pojazdem, wydaje się, ze jest to jednak mniej praktyczne od standardowego EUC, no ale nie jeździłem na takim to jestem ciekaw porównania

Pozdrawiam! Piotrek, Kraków
Ninebot One S2 (>400km) -> Inmotion V8 (>4000km) , Inmotion V10F(>7000km)
Ninebot One S2 (>400km) -> Inmotion V8 (>4000km) , Inmotion V10F(>7000km)
PODZIĘKOWANIE Karol
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0.218 s.