Nie jesteś zalogowany.
Wrażenia z jazdy - bWheel vs "reszta świata" ;)
2017/08/19 20:14
2017/08/20 12:57 przez Kalmar. Powód: zmiana tytułu i drobne poprawki
Autor
Wrażenia z jazdy - bWheel vs "reszta świata" ;) #1358
Dzisiaj zupełnym przypadkiem, umówiłem się na spotkanie / a bardziej zgodnie z prawdą to dołączyłem do trwającego spotkania Miłośników elektrycznych monocykli z trójmiasta i okolic czyli właścicieli portalu jednokołowiec.pl z użytkownikiem naszego forum kotu. Miałem możliwość sprawdzenia kilku kółek i opiszę swoje wrażenia, szczególnie że mam porównanie do bwheela który na kolana nie powala 
KingSong KS16S - muszę powiedzieć że bardzo przypadł mi do gustu pedały są duże i wygodne, nie czuję tam tego pochylenia "v". Moc w porządku, prędkość około 20 km/h jest dla mnie wystarczająca, przyśpieszałem ile miałem ochotę a alarm 30km/h nie włączył się ani razu więc fajny sprzęt. Jednak nie jest on w mojej półce cenowej - na razie
Przyśpieszenie bardzo fajne, oglądając filmy z tymi kółkami sterowanymi wysoką częstotliwością, obawiałem się hałasu, jednak pisk jest prawie niesłyszalny.
KingSong KS16 od kotu, nie zdecydowałem się na jazdę ponieważ pedały były nieco uniesione i moje buty za kostkę się nie mieściły pod padami, nie było to wygodne więc dałem sobie spokój z jazdą
ACM 1300 - Tutaj duże zaskoczenie, oczywiście cena tego sprzętu jest kosmiczna dla mnie, na razie za drogo. Ale po tej jeździe mógłbym rozważać jakieś używane egzemplarze:P Fajna obudowa, wygląda solidnie, pedały mogłyby być nieco wyżej ale nie jest źle, co ciekawe przy aku 1300Wh, i zasięgu pewnie koło 90 km, to jego masa nie jest duża, może nieco więcej niż bwheel. Przyśpieszenie kosmiczne. Chociaż nie zależy mi na takich prędkościach to zapas mocy byłby przydatny (wzniesienia itp). Minusy to na pewno brak rączki, przydatna rzecz.
Msuper v3 18" - jeszcze z metką
Niestety nie jeżdżony ale kiedyś może się uda karnąć
To już kolos ciężki ale ma swoje zalety warto było go zobaczyć na żywo:P
Skarbonka już gotowa, może będzie to acm a może ks16... zobaczymy

KingSong KS16S - muszę powiedzieć że bardzo przypadł mi do gustu pedały są duże i wygodne, nie czuję tam tego pochylenia "v". Moc w porządku, prędkość około 20 km/h jest dla mnie wystarczająca, przyśpieszałem ile miałem ochotę a alarm 30km/h nie włączył się ani razu więc fajny sprzęt. Jednak nie jest on w mojej półce cenowej - na razie

Przyśpieszenie bardzo fajne, oglądając filmy z tymi kółkami sterowanymi wysoką częstotliwością, obawiałem się hałasu, jednak pisk jest prawie niesłyszalny.
KingSong KS16 od kotu, nie zdecydowałem się na jazdę ponieważ pedały były nieco uniesione i moje buty za kostkę się nie mieściły pod padami, nie było to wygodne więc dałem sobie spokój z jazdą

ACM 1300 - Tutaj duże zaskoczenie, oczywiście cena tego sprzętu jest kosmiczna dla mnie, na razie za drogo. Ale po tej jeździe mógłbym rozważać jakieś używane egzemplarze:P Fajna obudowa, wygląda solidnie, pedały mogłyby być nieco wyżej ale nie jest źle, co ciekawe przy aku 1300Wh, i zasięgu pewnie koło 90 km, to jego masa nie jest duża, może nieco więcej niż bwheel. Przyśpieszenie kosmiczne. Chociaż nie zależy mi na takich prędkościach to zapas mocy byłby przydatny (wzniesienia itp). Minusy to na pewno brak rączki, przydatna rzecz.
Msuper v3 18" - jeszcze z metką

Skarbonka już gotowa, może będzie to acm a może ks16... zobaczymy

I'm Not Driving Fast just Flying' Low
Pozdrawiam serdecznie:)
Pozdrawiam serdecznie:)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2017/08/21 12:21
2017/08/27 15:20 przez kotu.
Wrażenia z jazdy - bWheel vs "reszta świata" ;) #1359
Miło nam, że się pojawiłeś na evencie. To świadczy, ze jesteś poważnie zainteresowany tematem. Dziękuję za pozytywne opinie.
Chcę zaznaczyć, że cenę prawnie każdego modelu GOTWAY można obniżyć / dopasować do możliwości i potrzeb. Różnica w cenie jest wtedy znacząca. Co do rączki to występuje jako akcesorium dodatkowe, choć sam jej nie używam. Artur miło Cię było spotkać osobiście. Do zobaczenia na przejażdżce.
Chcę zaznaczyć, że cenę prawnie każdego modelu GOTWAY można obniżyć / dopasować do możliwości i potrzeb. Różnica w cenie jest wtedy znacząca. Co do rączki to występuje jako akcesorium dodatkowe, choć sam jej nie używam. Artur miło Cię było spotkać osobiście. Do zobaczenia na przejażdżce.
EUCservice, miejsce gdzie znajdziesz wiele informacji na temat najnowszych produktów UTO.
Możesz zamówić lub serwisować sprzęt na naszej stronie www.eucservice.com
Możesz zamówić lub serwisować sprzęt na naszej stronie www.eucservice.com
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0.218 s.