Nie jesteś zalogowany.
V10F - awaria rączki do prowadzenia
2021/08/14 12:10
Autor
V10F - awaria rączki do prowadzenia #11516
Cześć,
Urwały mi się główki w śrubkach, które mocują rączkę do prowadzenia do uchwytu (zdjęcia). Zna ktoś jakiegoś magika/serwis w Krakowie, który byłby w stanie wykręcić te stare śrubki i dać nowe albo rozwiercić/nagwintować nowy otwór? Próbowałem domowymi sposobami, ale bez sensownych narzędzi nie daję rady
Pozdrawiam,
Paweł
Urwały mi się główki w śrubkach, które mocują rączkę do prowadzenia do uchwytu (zdjęcia). Zna ktoś jakiegoś magika/serwis w Krakowie, który byłby w stanie wykręcić te stare śrubki i dać nowe albo rozwiercić/nagwintować nowy otwór? Próbowałem domowymi sposobami, ale bez sensownych narzędzi nie daję rady

Pozdrawiam,
Paweł
This message has attachments images.
Please log in or register to see it.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2021/08/15 22:51
V10F - awaria rączki do prowadzenia #11524
Mozna kupić takie specjalne "wiertła" do wykrecania takich przypadków, przykłądowo:
allegro.pl/oferta/wykretaki-wiertla-do-z...tlo-11szt-8739281077
albo przewiercić na wylot i założyć długie śruby
Ostatnio miałem podobna potrzebe ale w innym sprzecie, niestety kupiłem słabej jakości
wykretaki i się po prostu "rozjechały" (za miekie) , zmarnowałem ze 3 zanim wykreciłem 4 zerwane śruby.
allegro.pl/oferta/wykretaki-wiertla-do-z...tlo-11szt-8739281077
albo przewiercić na wylot i założyć długie śruby

Ostatnio miałem podobna potrzebe ale w innym sprzecie, niestety kupiłem słabej jakości
wykretaki i się po prostu "rozjechały" (za miekie) , zmarnowałem ze 3 zanim wykreciłem 4 zerwane śruby.
Ten obrazek jest ukryty dla gości.
Proszę zalogować się lub zarejestrować, aby go zobaczyć.
9b1 E+ ~2200km -> KS-18L ~4500+Km -> V11 ~2500+km
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0.205 s.