Nie jesteś zalogowany.
inMotion v12/v12HT
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Edit: Jednak jest pewne światło z tyłu. Dwa dodatkowe paski led udają światło tylne.
YT: youtube.com/channel/UCYrxw_C63QOzsavxlf-lsgA
Szaman napisał: Edit: Jednak jest pewne światło z tyłu. Dwa dodatkowe paski led udają światło tylne.
Dlaczego udają? W niektórych samochodach też są tylko paski LED. Jeśli wystarczająco mocno świecą, to jest OK.
YT: youtube.com/channel/UCYrxw_C63QOzsavxlf-lsgA
Hansolo wspomina jeszcze o paru szczegółach:
Między innymi o światłach, dotykowym pojemnościowym ekranie i jego obsłudze. jest też test świateł w nocy. Można włączyć tłumaczenie napisów.
Obudowa v12 gabarytowo i wagowo jakby to był Monster, a nie skromna 16-tka.
Ten obrazek jest ukryty dla gości.
Proszę zalogować się lub zarejestrować, aby go zobaczyć.
Czyżby czas małych lekkich kółek definitywnie dobiegł końca?
v12 przy 3-cim podjeździe uszkodził płytę główną. Przeciążenie nie było poprzedzone alarmem z głośnika.
KS16x zaliczył 11 podjazdów i ...dalej działa.

Szkoda że nie mieli ze sobą jeszcze Nikoli, może w przyszłości przetestują.

This message has attachments images.
Please log in or register to see it.
Seba (posiadacz v11 i ks18xl)- "Inmotion V12 to kółko, które wzbudza moje mieszane uczucia. Z jednej strony Inmotion postarało się stworzyć kolejne koło, które zachwyca jakością wykonania i dbałością o detale. Tu się udało. Brakuje jednak zrywności, którą w szczególności powinna cechować się mocna "szesnastka". O ile przyspieszanie nie jest mocną stroną tego koła, to hamowanie jest wręcz jego piętą achillesową. Przy żadnym kole nie zdarzało mi się dotąd, bym przy hamowaniu prawie że spadał na plecy. Tak, już kilka razy byłem o włos! Także przednia lampa pozostawia wiele do życzenia, szczególnie jeśli za wzór postawić lampę z V11. Co tu dużo mówić - świeci jak latarka, na wprost, oślepiając innych. Miałem nadzieję, że ten "czterooczny" design wprowadzi jakąś nowość, a tymczasem jest to nic więcej jak zwykła lampa rodem z Begode, tyle że "razy dwa".
Jest jeszcze szansa, że dynamika koła poprawiona zostanie w kolejnych aktualizacjach firmware, ale na cuda nie liczę. W mojej ocenie Inmotion V12 to koło poprawne... i tyle. Nie widzę w nim konkurencji dla szybkich kół Begode, a pod względem zrywności King Song KS-16X bije V12 na głowę."
www.facebook.com/groups/MonocykleElektry...nk/3798878470213132/