Nie jesteś zalogowany.
INMOTION V10.... jak odpalic
Jaki ja mam ZYSK ? ze utworzylem grupe na Fb i ludzie (setki ludzi) chwali sie zwoimi filmami, zdjęciami, opisuje problemy i sposob ich sposoby rozwiazania ? Jeszcze z tefoe tytułu nie osiagnalem jednego grodzae/centa... a czasu co poswiecilem nikt mi nie odda...
kotu prosze Cie ....
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Paweł R. napisał:
kotu napisał:
GexN napisał: Przydałoby się działanie moderatora, gdyż kotu znowu troluje, zamiast prowadzić dyskusję na temat wątku.
(...) Podobają mi się te ekspertyzy specjalistów z forum od lampek i głośników w kołach..
(...) ale eksperci od lampek i głośników twierdzą inaczej i ta fala z forum kupuje ten złom (...) Sami sobie w stopę tu strzelacie. Tu posty o szczelności GW, posty o wyglądzie w środku, ekspertyzy jeleni, co nie mają pojęcia, o czym, a inni to powtarzają (...)
(...) Ja tu od zawsze pisałem prawdę, ale eksperci od lampek mają przewagę ilościową, potem pojawia się taki wątek, kupiłem okazję.
(...) Zachód sprawdza sprzęt przed zakupem, wchodzą w najlepszy i mówi jedno GotWay. Dotrze to kiedyś do was, jak się zabawki wykończą, albo jak raz wsiądziecie na sprzęt i kopara opadnie. Moje posty tu nic nie zrobią, bo ja sprzedaję, to wciskam złomchoć jest odwrotnie.
Kotu, właśnie takie wypowiedzi miałem na myśli pisząc wcześniej o Twoim mentorskim tonie i braku szacunku wobec innych uczestników forum. To że byłeś/jesteś jakimś tam menedżerem w jakimś korpo nie jest tu absolutnie żadnym wytłumaczeniem. Zapewniam Cię, że znajdziesz na tym forum również dyrektorów/prezesów/członków rad nadzorczych i ogólnie ludzi, którzy na zarządzaniu zespołami ludzi zęby zjedli - ale nikt się tym publicznie nie chwali, bo i po co?
Z mojej strony to już ostatnia taka uwaga pod Twoim adresem. Sorry, ale nie mogłem tego pozostawić bez komentarza.
Nikt tu nie pisze, jak jest. To nie jest moralizowanie. Piszę, jak to widzę. Masz inne zdanie, to napisz. Może się mylę. Po to jest forum. Nie zarzucaj mi czegoś, czego nie ma. Nie podoba ci się mój styl to, możesz pomijać posty lub podejmij dyskusję, jak chcesz. Sam przez to forum jesteś w kropce przed zakupem i nie wiesz co wybrać, dla czego? Nie wciskam ci GW na siłę jak, pytasz. Kontakt podaje do gościa, co ma Z10 i MSX, abyś sprawdził sam i pojeździł i wybrał co chcesz. Może nie widzisz w tym życzliwości, bo ja tak. To nie uczciwe podejście? A jakie są fora, każdy wie, ale mało kto powie co myśli. Ja piszę, co myślę o sprzęcie i expertach, nie personalizuję. Najwyżej się obronię jak ktoś osobiście coś do mnie napisze. Może to się nie podobać, ale potem prawda i tak wyjdzie na jaw. Można będzie zweryfikować wypowiedzi. Robie to w zgodzie ze swoim sumieniem. Jedni to cenią, drudzy nie. Dla mnie żyje się prościej. I nie myśl sobie, że prezesi dyrektorzy robią na mnie wrażenie, o specjalistach niektórych mam lepsze zdanie. Zależy od człowieka, a stanowiska zostaw z boku.
Możesz zamówić lub serwisować sprzęt na naszej stronie www.eucservice.com
Jaki ja mam ZYSK ? ze utworzylem grupe na Fb i ludzie (setki ludzi) chwali sie swoimi filmami, zdjęciami, opisuje problemy i sposob ich sposoby rozwiazania ? Jeszcze z tego tytułu nie osiagnalem jednego grosza/centa... a czasu co poswiecilem nikt mi nie odda...
kotu prosze Cie ....
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
IgorRz napisał: kotu....
W trolowaniu czy tam drwieniu osiagnales w ostatnim czasie poziom MASTER +
Wesolych Świat wszystkim
Uważam, że takie drwienie też jest pomocne i daje do myślenia, o sprzęcie, rozważenie sprawdzenie we własnym zakresie i podjęcie decyzji. To jest też ostrzeżenie, a forma, może kontrowersyjna. Co, kto o mnie myśli, nie przejmuje się tym, mam zwolenników i przeciwników od zawsze. Gorzej być niewidocznym niż kontrowersyjnym. Nie tłumacz się z kasy, nie o to mi chodziło. Po prostu przypinanie etykiety jest błędem.
Byłoby to o tyle dziwne, że Ninebot sporo kasy w wpakował w R&D a nie sprzedał chyba jeszcze tyle żeby się te nakłady zwróciły...
Paweł R. napisał: Wróćmy do Z10 - ktoś ma sprawdzone info co do ew. wycofania się producenta z tego modelu?
Byłoby to o tyle dziwne, że Ninebot sporo kasy w wpakował w R&D a nie sprzedał chyba jeszcze tyle żeby się te nakłady zwróciły...
Tak, Seria Z ma sie bardzo dobrze, aktualnie dopinają wejście na EU , jest tylko jeden problem, ich zdolności produkcyjne nie wyrabiają bo jest tak duży na to popyt na to, to info z sprzed tygodnia która otrzymałem tydzień temu od Ninebota, a te spekulacje o zaprzestaniu produkcji są już od poprzedniego roku i rozsiewane na ogół przez konkurencję lub resellerow którzy nie mogą się z ninebotem dogadać a bardzo by chcieli
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
Z10 może miałaby się dobrze, ale napiszmy stan faktyczny, a nie marzenia. Jak zamawiam części w chinach, to czekam już 3 tydzień na kontakt lokalnych sprzedawców z fabryką, aby części wysłali. Wygląda mi na to, że części uda mi się może załatwić, bo z trzech niezależnych źródeł. Chyba że fabryka odmówi. Jedyne co mówią, to że sprzętu Z10 brak już nie do kupienia z fabryki. Film tutaj wiele tłumaczy. Na forum się nic nie dowiesz, bo fabryka trzyma plany w tajemnicy. Nawet lokalni nie znają prawdy. Podejrzewam, że mogą odpuścić, oby nie bo czekam na wersje 2. Jak się kontaktowałem bezpośrednio w zeszłym roku, chcieli sprzedać mi w tysiącach sztuk. Jak z powodu patentu stany się wycofały, a to rynek największy i rok gwarancji, to nie podejrzewam, że się zadowolą gwarancją 2 lata i Europą na wadliwy produkt. Pewnie policzą straty i tyle. Oni idą w hulajnogi, w miliony sztuk. Koła, to nisza. Nie ma info z fabryki, tylko obietnice lokalnych chińczyków. To, że wejdą na EU, to też od nich info. Nie ma oficjalnej wersji. Nikt nic nie wieIgorRz napisał:
Paweł R. napisał: Wróćmy do Z10 - ktoś ma sprawdzone info co do ew. wycofania się producenta z tego modelu?
Tak, Seria Z ma sie bardzo dobrze, aktualnie dopinają wejście na EU , jest tylko jeden problem, ich zdolności produkcyjne nie wyrabiają bo jest tak duży na to popyt na to, to info z sprzed tygodnia która otrzymałem tydzień temu od Ninebota, a te spekulacje o zaprzestaniu produkcji są już od poprzedniego roku i rozsiewane na ogół przez konkurencję lub resellerow którzy nie mogą się z ninebotem dogadać a bardzo by chcieli

forum.ecojazda.pl/index.php/start/ninebo...z10-18cali?start=370