Nie jesteś zalogowany.
INMOTION V10.... jak odpalic
GexN napisał: Przydałoby się działanie moderatora, gdyż kotu znowu troluje, zamiast prowadzić dyskusję na temat wątku.
Wracając do tematu wątku - wstępną diagnozę można zrobić poprzez aplikację mobilną Inmotion. Nie pamiętam dokładnie gdzie, ale po połączeniu, była gdzieś opcja o nazwie w stylu "Diagnostic".
Byla robiona taka diagnostyka i żadnych błędów nie wykrylo
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
IgorRz napisał:
GexN napisał: Przydałoby się działanie moderatora, gdyż kotu znowu troluje, zamiast prowadzić dyskusję na temat wątku.
Wracając do tematu wątku - wstępną diagnozę można zrobić poprzez aplikację mobilną Inmotion. Nie pamiętam dokładnie gdzie, ale po połączeniu, była gdzieś opcja o nazwie w stylu "Diagnostic".
Byla robiona taka diagnostyka i żadnych błędów nie wykrylo
Ta opcja w aplikacji to taki pic na wodę, w swoim kółku gdy miałem uszkodzona baterie to również pokazywało wszystko ok.

Możesz zamówić lub serwisować sprzęt na naszej stronie www.eucservice.com
1.Uszkodzone Cele,
2.uszkodzony BMS,
3.uszkodzone drivery MOS,
4. spalone mosfety,
5. uszkodzony, zblokowany przelacznik podnoszenia,
6. uszkodzony żyroskop w silniku
7. żle dopieta wtyczka od żyro
8. blad podczas upgradu oprogramowania
9. spalony silnik
10. uszkodzona plyta
Możemy tu pisać cały miesiąc, serwis stół operacyjny i analiza. Nie ma tematów nie do rozwiązania.
Nnie wiem czy warto było to kupować z Allegro, ktoś już w tym dłubał. Trzeba było dołożyć do GW Nikoli za 6K i cieszyć się gwarancją i zajefajnym sprzętem.
kotu napisał: Nnie wiem czy warto było to kupować z Allegro, ktoś już w tym dłubał. Trzeba było dołożyć do GW Nikoli za 6K i cieszyć się gwarancją i zajefajnym sprzętem.
... tylko czekałem az to dopiszesz...

Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
Nie troluje, tylko drwię. Koła używane, to tylko po dokładnym sprawdzeniu, tak to okaże się zaraz, że okazja zamieniła się w problem. To nie sprzęt za 700zł. Pomogłem załatwić Msuper V3s+ poszedł 2 dni temu za 4000pln zasięg 160km, 130km robisz na nim z prędkością stałą 30km/h do tego max speed 56, czyli to jest okazja, a nie marny rozwalony V10F. To koło też było na allegro na aukcji warte 6k, sam akku 5,5k. Wiec tam była okazja, ale forum śpiewa swoje. W GW piszecie, płyta brzydka, bo jest silikon, co zabezpiecza wtyczki przed wysunięciem, a nie musiałoby być go wcale, to dodatek bezpieczeństwa. Podobają mi się te ekspertyzy specjalistów z forum od lampek i głośników w kołach. Przyjechał do jednokolowca jeden klient z IMO, jak mu podstawiłem ACM s+ to oszalał z radości, jedyne co skomentował, moje ma mocniejszą lampkę

Teraz przesiadka kolejna na Z10, bez wcześniejszej analizy, sprawdzenia sprzętu, bo wygląda fajnie. Potem wyjęcie z kartonu i zawód po wcześniejszym kole ( jazda), ale kupiłem, to będę pisał, że fajny, bo nie sprzedam, spadną ceny. I kolejne jelenie kupują w ciemno, bez sprawdzenia. Okazuje się, że koło ma sporo wad, mogę z miejsca 10 podać. Dla mnie dobrze, bo zarabiam. Właśnie 2 jadą do mnie na serwis z Anglii. Bateria to kpina, jak cisnę, to 22km robię i potem nie ma czym jechać przy 25% pozostałości, bo coraz woniej i odcinka. Koło na bulwar na szpan i to trzeba pilnować, tylko równy asfalt, bo inaczej, to tragedia. Ja tu od zawsze pisałem prawdę, ale eksperci od lampek mają przewagę ilościową, potem pojawia się taki wątek, kupiłem okazję. Na serwis trzeba położyć z 1500 i po okazji. Zachód sprawdza sprzęt przed zakupem, wchodzą w najlepszy i mówi jedno GotWay. Dotrze to kiedyś do was, jak się zabawki wykończą, albo jak raz wsiądziecie na sprzęt i kopara opadnie. Moje posty tu nic nie zrobią, bo ja sprzedaję, to wciskam złom

W trolowaniu czy tam drwieniu osiagnales w ostatnim czasie poziom MASTER +
Wesolych Świat wszystkim
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :
kotu napisał:
(...) Podobają mi się te ekspertyzy specjalistów z forum od lampek i głośników w kołach..
(...) ale eksperci od lampek i głośników twierdzą inaczej i ta fala z forum kupuje ten złom (...) Sami sobie w stopę tu strzelacie. Tu posty o szczelności GW, posty o wyglądzie w środku, ekspertyzy jeleni, co nie mają pojęcia, o czym, a inni to powtarzają (...)
(...) Ja tu od zawsze pisałem prawdę, ale eksperci od lampek mają przewagę ilościową, potem pojawia się taki wątek, kupiłem okazję.
(...) Zachód sprawdza sprzęt przed zakupem, wchodzą w najlepszy i mówi jedno GotWay. Dotrze to kiedyś do was, jak się zabawki wykończą, albo jak raz wsiądziecie na sprzęt i kopara opadnie. Moje posty tu nic nie zrobią, bo ja sprzedaję, to wciskam złomchoć jest odwrotnie.
Kotu, właśnie takie wypowiedzi miałem na myśli pisząc wcześniej o Twoim mentorskim tonie i braku szacunku wobec innych uczestników forum. To że byłeś/jesteś jakimś tam menedżerem w jakimś korpo nie jest tu absolutnie żadnym wytłumaczeniem. Zapewniam Cię, że znajdziesz na tym forum również dyrektorów/prezesów/członków rad nadzorczych i ogólnie ludzi, którzy na zarządzaniu zespołami ludzi zęby zjedli - ale nikt się tym publicznie nie chwali, bo i po co?
Z mojej strony to już ostatnia taka uwaga pod Twoim adresem. Sorry, ale nie mogłem tego pozostawić bez komentarza.

IgorRz napisał:
kotu napisał: Nnie wiem czy warto było to kupować z Allegro, ktoś już w tym dłubał. Trzeba było dołożyć do GW Nikoli za 6K i cieszyć się gwarancją i zajefajnym sprzętem.
... tylko czekałem az to dopiszesz...
Sam twierdzisz, że używki byś nie kupił. To, co piszę to racjonalne podejście. Każdy jest tutaj cwaniakiem zza klawiatury, a niech coś od siebie zaoferuje, włoży jakąś pracę i zrobi coś dobrego. Forum przez takie podejście - lepiej omijać... Sam prowadzisz społeczność i promujesz Z10 non stop. Też mógłbym przypiąć łatkę, że promujesz, bo masz zysk. Nie robię tego. Nic prawdziwego nie można napisać na Z10, bo kalmar posprzątaj tu, piszesz. Napisz trochę prawdy, będzie lepiej, bo zaraz zostaniesz sam z Z10 opuszczoną przez fabryki i serwisy. Z grupą niezadowolonych użytkowników bez części i wsparcia technicznego. Wejdź na moją stronę serwisu, widzisz zakładkę Serwis - Ninebot, coś próbuje robić, znajdź jakiś serwis w europie, co to ogarnia. Masz tylko jedno wyjście, 200$ z Gearbest i koło na złom. Na ali możesz się pocałować, bo to zależy od chinola, czy odpisze na maila, to rzadkość. Do tego problemy przesyłka cło vat i odsyłka, poczytaj ich gwarancje, cło płacisz w 2 strony, moją to zaznaczone w GB. Nie ma serwisów, nie ma pomocy, a fabryka olewa, chiny olewają EU, USA się wycofuje, bo brak wsparcia, ja już bym tego osobiście nie promował. Potem jak będą problemy to woda w usta i zamknięta grupa na FB. Czy ja troluję ciebie jako osobę, że coś polecasz? Podaj argumenty w sprzęcie, bo jakoś do GW to nawet nie podskoczy, a nie do mnie osobowo piszesz, "wiedziałem, że ty". Jestem twoim kolegą z forum, a nie sklepem wciskającym produkt. Nie piszę tu, gdzie kupić, tylko co kupić. Miejsc jest wiele w EU. Jak podaje coś to, to są to extra oferty, dla zarobków polskich. Z konkretną gwarancją, nie na 2 lata, jak daje sklep i mnie pocałuj, po dwóch latach, bo nie ma serwisu na sprzęt, tylko z długo terminowym wsparciem nawet 5 lat na gwarancji. Tu nie ma lipy. Autoryzowany Serwis GotWay. Jest naprawa akku, bmsów, komplet wszystko. Nie wymiana płytki, a naprawa jak się da. Tylko GotWay, bo ufam tej marce i polecam i Ninebot za wykonanie i przyjemność w pracy ze sprzętem. Ja robie co lubię, bo to dodatek do życia, a nie mus. Jestem zadowolony z tego, co robię i co promuję, bo to uczciwe i życzliwe podejście.