Nie jesteś zalogowany.
Inmotion V5F bateria
2018/12/23 13:14
Autor
Inmotion V5F bateria #4174
Zaproponowałem im 220$ jeżeli się zgodzą to ja też bo wtedy koszt tego uszkodzonego wyniesie mnie 500 zł przyda się do nauki bo jeździć na nim można co innego jakby nie można było go włączyć wtedy to tylko zwrot. Jak się nie zgodzą to chętnie wymienię na nowy. Co do innego modelu martwi mnie tylko w tym zasięg, prędkość raczej wystarczactx napisał: Jak zaproponowałeś im 200$ to pewnie się zgodzą, bo to wg mnie dla nich dobry interes przy takim stanie koła.
Co do "dołożenia do lepszego" to to jest bardzo dobre w swojej klasie, jeśli nie brakuje CI zasięgu i jeździsz po mieście raczej to nie wydaje mi się abyś znalazł coś lepszego.
Zwinne i lekkie i ma wszystko co potrzeba.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
2020/09/27 10:08
2020/11/24 08:20 przez Janusz v3. Powód: odpowiedz po servisie
Inmotion V5F bateria #10769
moja V10F daje sienaladowac do 89-90% gdyby stala cala noc nie wejdzie powyzej 90% oddaje do servisu(chodzi o zbalansowanie bateri
po powrocie z servisu(wymiana na nowy aku) kolka daje sie naladowac do 96%-97% po 13 godzinach ladowania-mysle ze lepiej jzu nie bedzie wiec cieszy mnie to co jest
pozdrawiam janusz
po powrocie z servisu(wymiana na nowy aku) kolka daje sie naladowac do 96%-97% po 13 godzinach ladowania-mysle ze lepiej jzu nie bedzie wiec cieszy mnie to co jest
pozdrawiam janusz
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0.170 s.