Nie jesteś zalogowany.

Inmotion V5F bateria

2018/12/20 15:17
IgorRz
Moderator
Moderator
Oklaski: 1
Więcej
Inmotion V5F bateria #4126

Don Vito napisał:

IgorRz napisał: Juz ci napisałem co robic... musisz przetrzymac czas jak najdłużej, będziesz pisal z nimi ze dwa tygodnie, i albo idziesz w zwrot albo w czesciowy zwrot pieniedzy a kolo z defektem zosrawiasz

Tylko teraz doradzcie co lepiej iść w zwrot czy częściowy refunded?

za pol ceny ja bym zostawił

Grupa na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb Ninebota Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2018/12/20 15:28
Don Vito
Senior forum
Senior forum
Więcej
Autor
Inmotion V5F bateria #4127

IgorRz napisał:

Don Vito napisał:

IgorRz napisał: Juz ci napisałem co robic... musisz przetrzymac czas jak najdłużej, będziesz pisal z nimi ze dwa tygodnie, i albo idziesz w zwrot albo w czesciowy zwrot pieniedzy a kolo z defektem zosrawiasz

Tylko teraz doradzcie co lepiej iść w zwrot czy częściowy refunded?

za pol ceny ja bym zostawił

Ok poczekam co odpiszą i będę męczył o refunded jc. To koło zostanie do nauki a później zamówię coś lepszego ;)

2018/12/20 16:01 2018/12/20 16:02 przez IgorRz.
IgorRz
Moderator
Moderator
Więcej
Inmotion V5F bateria #4128
Otrzymałeś wadliwy przedmiot to nalezy ci sie rekompensata to chyba logiczne i nie ma tu zadnego naciagania, oni takie kolo w wiekszosci traktuja jako odpad wiec dla nich lepiej sprzedac za polowe niz by musieli oddac wszystko

z drugiej strony nawet jak ci zaproponuja nowa baterie.... skad wiesz ze to na pewno wina baterii a nie czego innego

Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :

2018/12/20 16:26
Don Vito
Senior forum
Senior forum
Więcej
Autor
Inmotion V5F bateria #4130

IgorRz napisał: Otrzymałeś wadliwy przedmiot to nalezy ci sie rekompensata to chyba logiczne i nie ma tu zadnego naciagania, oni takie kolo w wiekszosci traktuja jako odpad wiec dla nich lepiej sprzedac za polowe niz by musieli oddac wszystko

z drugiej strony nawet jak ci zaproponuja nowa baterie.... skad wiesz ze to na pewno wina baterii a nie czego innego

No właśnie tego się obawiam dlatego pytam o poradę co wybrać :)

2018/12/21 07:19
Don Vito
Senior forum
Senior forum
Więcej
Autor
Inmotion V5F bateria #4136
Póki co muszę czekać dzisiaj GB wysyłał dalej wiadomość:
Thank you for reply.

We explained to you very clear, your item is not DOA, we are now confirm the battery issue with our colleague.

Please wait 2-3 days.

Thank you for your support and understanding in this matter.

2018/12/21 13:54
Don Vito
Senior forum
Senior forum
Więcej
Autor
Inmotion V5F bateria #4139

IgorRz napisał: Otrzymałeś wadliwy przedmiot to nalezy ci sie rekompensata to chyba logiczne i nie ma tu zadnego naciagania, oni takie kolo w wiekszosci traktuja jako odpad wiec dla nich lepiej sprzedac za polowe niz by musieli oddac wszystko

Ogólnie to zastanawiam się czy to koło jest warte chociaż polewę bo ta bateria to katastrofa przez noc schodzi od 10-15% przy wyłączonym kole. Póki co ono nadaje się do leżenia w pudełku i tyle. Nie wiem co aż tak mogło wpłynąć na baterie w nowym kole że nie można w pełni naładować i schodzi w mgnieniu oka :/

2018/12/21 15:13
IgorRz
Moderator
Moderator
Więcej
Inmotion V5F bateria #4140
Trudna sprawa co wybrac, jezeli beda chcieli wyslac nowa baterie to nie ma sensu, lepiej oddac sprzet i zarzadac zeby wyslali nowy lub zwrot kosztów i pomyśleć o innym kole

Telegram:
t.me/EUCPOLSKA
Grupa na Fb Ninebota Z :

2018/12/21 16:12
Don Vito
Senior forum
Senior forum
Więcej
Autor
Inmotion V5F bateria #4141

IgorRz napisał: Trudna sprawa co wybrac, jezeli beda chcieli wyslac nowa baterie to nie ma sensu, lepiej oddac sprzet i zarzadac zeby wyslali nowy lub zwrot kosztów i pomyśleć o innym kole

Zapomniałem dodać że koło przyszło do mnie kompletnie rozładowane nawet nie można było go uruchomić, poczekałem kilka godzin aby uzyskał temperaturę pokojowa i naładowałem dlatego najbardziej dla mnie prawdopodobne że to wina baterii.

2018/12/21 23:32
Kółkowiec
Ekspert
Ekspert
Oklaski: 2
Więcej
Inmotion V5F bateria #4147

Don Vito napisał: Zapomniałem dodać że koło przyszło do mnie kompletnie rozładowane nawet nie można było go uruchomić, poczekałem kilka godzin aby uzyskał temperaturę pokojowa i naładowałem dlatego najbardziej dla mnie prawdopodobne że to wina baterii.

Wysłali ci jakiś trefny towar. Ja też kupiłem V5F na Gearbest i moje kółko przyjechało dobrze naładowane. Po wyjęciu z pudełka można było od razu jeździć.
Jeśli twoje kółko przyjechało kompletnie rozładowane, to prawdopodobne jest, że akumulator uległ trwałemu uszkodzeniu. Akumulatorów litowo-jonowych nie wolno rozładowywać poniżej określonego napięcia. Taki akumulator można teoretycznie naładować, ale będzie on miał już zupełnie inną rezystancję wewnętrzną i parametry.

2018/12/22 08:39
Don Vito
Senior forum
Senior forum
Więcej
Autor
Inmotion V5F bateria #4149
GB proponuje 60$ zwrotu:) jakieś propozycje co im napisać aby wpłynąć na zwrot dużo większej kwoty. Cena baterii to 280$ i to nie wiadomo czy to wina tylko baterii, no ale to już jakiś argument.

Czas generowania strony: 0.215 s.