Nie jesteś zalogowany.
[Gotway] Nikola 17"
Możesz zamówić lub serwisować sprzęt na naszej stronie www.eucservice.com
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
kotu napisał: Z10 jest o wiele ladniejszy bo Ninebot ma kase i dobrych grafików, ale w stosunku do GW to tylko wygląda. Ninebot potrzebuje trochę czasu aby dogonić technologię monocykli bo tu potrzebne są prototypy i testy. Moze kolejny model pojedzie 60km/h bedzie zwinny jak 14" i zasieg bedzie większy. Wg mnie do Nikoli ładnie upchali akku. Ciekawe jak będzie Z10 wyglądał z 1600wh na pokładzie. Nie jest łatwo to połączyć w zasięg i wygląd.
Ale Z10 jest zwinne, zawraca praktycznie w miejscu - wszystko zależy od wprawy, swoja droga wyszła apka ktora potrafi zwiększyć prędkości do 80 km/h... choc wg. mnie jazda ponad 50 km/h to igranie z kalectwem

[Kalmar] - IgorRz, ile można pisać, że to 80km/h to prędkość silnika po podniesieniu koła, bez obciążenia ?
www.facebook.com/groups/MonocykleElektrycznePOLSKA/
Czat na Facebooku MONOCYKLE ELEKTRYCZNE POLSKA:
m.me/join/AbbBttt4pO_asGIt
Grupa na Fb na temat Ninebota z serii Z :
www.facebook.com/groups/ninebotzseries/
Nie zrozum mnie źle, ale przesiadając się na Z10 trzeba się uczyć jeździć, a jak go poprawią, to pewnie już nie. Ciekawe jest to, że Msuper V3s+ tak poprawili, że jeździ lepiej jako Msuper X. Wydawało by się, że to nie będzie możliwe, a jednak tak jest. Wg mnie Ninebot zrobi to samo z Z10 doda baterię i zwiększy zwinność i zasięg, ale na to trzeba poczekać, bo konkurencja walczy o klienta, a my i tak sami osądzimy.
ale po prostu taka jest naga prawda, Vka nie daje rady pod gorki:)
This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.
plewan napisał: Okropnie oklejona Nikola - rzecz gustu
Może to jakiś kameleon wtedy to by miało sens

nie rozumiem, piszesz: okropnie oklejona Nikola, co sugeruje, ze to cos zlego, a potem piszesz, ze to rzecz gustu...
szczerze nie rozumiem...
Szymek napisał: Pawele,
nie rozumiem, piszesz: okropnie oklejona Nikola, co sugeruje, ze to cos zlego, a potem piszesz, ze to rzecz gustu...
szczerze nie rozumiem...
Oczywiście, że rzecz gustu. Jemu się nie podoba, mi się nie podoba, ale był na świecie ktoś, kto ją tak okleil i mu się podoba. Pewnie nie jedna taka osoba się znajdzie, której się zachwyci tym wyglądem.
This message has attachments images.
Please log in or register to see it.